Sund Kost >> Sunde Måltider

Lav-Natrium Canning

Konserves er ofte høj i natrium, men ved canning, som er derhjemme, kan du reducere eller fjerne salt helt. I de fleste dåse fødevarer, salt eneste formål er at sæson de fødevarer, ikke bevare den. Canning ikke forbedre kvaliteten af produkter; dog, så start med friske råvarer af høj kvalitet og følger de anbefalede canning anvisningerne nøje.

Om Natrium

Det element, natrium, som selvfølgelig indeholder salt, der forekommer naturligt i mange fødevarer. Natrium hjælper med at opretholde kroppens alkaliske-syre balance-og væskebalance, og det er også vigtigt i små mængder for nerve funktion og muskelbevægelser. Du behøver generelt mellem 1300 til 1500 mg / dag, men den typiske nordamerikanske kost indeholder mellem 4.000 til 7.000 mg natrium, i henhold til "Fødevarer, Der Skader, Fødevarer, At Helbrede." I store mængder, natrium kan øge blodtrykket eller øge risikoen for nyresten og slidgigt.

Salt ' s Rolle

Salt spiller en vigtig rolle i bejdsning eller behandling konserves. I store mængder, det danner mælkesyre, der fungerer som konserveringsmiddel og salt hjælper med at skabe og bevare skarpheden i syltede fødevarer og trækker ud juice og sukker. Salt ' s rolle i andre konserverede fødevarer, er mindre vigtigt. I dåse grøntsager og kød, det tjener kun som smagsforstærker, og i disse fødevarer, kan du blot udelade det for en lav-natrium alternativ.

Lav-Natrium Canning

Reducere salt bedt om i en lage opskrift med en halv til en lavere natrium version, men ikke fjerne det. Uden det, pickles kan være kedelig eller grødet. Når canning grøntsager eller kød, reducere salt eller overlade det helt ud. Erstatte salt med en smule hakket selleri eller sød peber efter smag eller tilføje citronskal eller urter. Brug ikke mere end en teskefuld af urter: De kan blive bitre i dåsemad. En anden mulighed er at vente til sæson maden, når du serverer den. Alle typer kød og grøntsager, undtagen tomater, er lav syre fødevarer, så skal du, kan disse fødevarer i et tryk canner, snarere end et vandbad canner. En vand-bad canner ikke få varme nok til at ødelægge skadelige bakterier, såsom den type, der forårsager botulisme. Disse patogener kan vokse og trives i alkalisk konserves, potentielt forårsager alvorlig fødevarebårne sygdom.

Du Vælger Salt

Hvis du vælger at bruge lidt salt i konserves, vælge din salt omhyggeligt. Almindelig bordsalt eller iodized salt indeholder tilsætningsstoffer for at forhindre caking, som kan gøre konserves overskyet eller mørkere deres farve. I stedet for, holde med ren granuleret salt, canning salt eller kosher salt.

Om Forfatteren

Julie Christensen er madskribent, kok, og mødre-chef. Hun er skaberen af MarmaladeMom.org dedikeret til familie hygge og lækker mad, og udgivet en bog med titlen "Mere End Pot Stege: Hurtig, Frisk Slow Cooker Opskrifter."

Foto Credits

  • Jupiterimages/Stockbyte/Getty Images
ADVERT

Mest populære