Sund Kost >> Ernæring

Lav-Natrium Konserves

Mens du ikke har brug for mere end 500 mg natrium om dagen, og Institute of Medicine har fastsat en højde af 2.300 mg som de fleste mennesker bør spise på en dag, er det faktiske gennemsnitlige natrium forbrug i USA er 3,436 milligram per dag. Da forarbejdede fødevarer er en af de vigtigste kilder af natrium i den Amerikanske kost, valg af lav-natrium dåse fødevarer, kan være en effektiv måde at sænke din natrium forbrug.

Lavt Indhold Af Natrium Definition

For en dåse mad skal være lavt natrium, er det nødvendigt at have 140 mg natrium eller mindre per portion. Hvis du ikke kan finde en lav-natrium mulighed for at en bestemt fødevare, de hedder "reduceret saltindhold" eller "ikke tilsat natrium" kan også træffe gode valg og giver dig mulighed for at begrænse dine natrium indtag, selv om de stadig kan indeholde relativt høje niveauer af natrium.

Fordele

Mens du har brug for natrium for nerve-og muskelfunktion, vedligeholdelse korrekt vandbalance i og uden for cellerne og regulerer dit blodtryk, indtagelse af for meget natrium kan skade dit helbred. Forbruge mindre natrium hjælper dig med at sænke din risiko for højt blodtryk, slagtilfælde, hjertesygdomme, knogleskørhed, nyresten, mavekræft og astma, ifølge en artikel offentliggjort på Consumer Reports hjemmeside.

Reduktion af Natrium i Dåse Varer

Selv hvis du køber lav-natrium konserves, skyl dem i vand, før du bruger dem for at fjerne så meget ekstra salt som muligt, anbefaler Colorado State University Extension. Mens du ikke kan gøre dette med suppe, det fungerer godt med dåse bønner og grøntsager, og som kan hjælpe du sænke natrium i nogle dåse varer, hvoraf der ikke er en lav-natrium-version.

Andre Måder at Sænke Natrium

Ved hjælp af friske hele fødevarer i stedet for konserverede og forarbejdede fødevarer, ikke at tilføje salt i madlavningen eller ved bordet, og begrænser din brug af krydderier og ved hjælp af urter og krydderier til at give smag til din mad i stedet for salt kan alle hjælpe dig med at reducere mængden af natrium du indtager hver dag, rapporter MayoClinic.com. Restaurant fødevarer også en tendens til at være høj i salt, så bede om, at din mad blive tilberedt uden tilsat salt, når du placerer din ordre.

Om Forfatteren

Baseret i Massachusetts, Jessica Bruso har skrevet, siden 2008. Hun har en master of science grad i fødevarepolitik, og der anvendes ernærings-og en bachelor of arts-grad i internationale forbindelser, både fra Tufts University.

Foto Credits

  • PhotoObjects.net/PhotoObjects.net/Getty Images
ADVERT

Mest populære