Sund Kost >> Kost

Fedtfattig Frokost Valg på Restauranter

At spise ude er en sjov måde at tilbringe din frokost pause, men hvad du spiser kan være skade din sundhed og udvide din talje. Mange restaurant entrees er fyldt med fedt, som nedsætter den ernæringsmæssige værdi af din frokost, og kan også øge din risiko for hjertesygdomme, diabetes og usund vægtøgning. Du kan stadig spise, men du bør vælge fedtfattige lunches, at også levere vigtige næringsstoffer.

Sandwich

En fedtet burger eller stegt kylling sandwich hver indeholder en usund mængde af mættet fedt, men ikke gøre op for det med imponerende mængder af vigtige vitaminer og mineraler. Opt for en grillet kylling sandwich, som indeholder meget lidt mættet fedt, men også leverer en god mængde protein til energi, såvel som jern og zink for et stærkt immunforsvar. For en veggie burger, der er lavt indhold af mættet fedt og leverer fiber, protein og vitamin A. En mager kalkun sandwich med friske grøntsager er en anden fedtfattig valg. Hvis du skal have en burger, for en enkelt patty uden mayonnaise. Læg burger med salat, tomater og løg i skiver til at forbedre den ernæringsmæssige værdi endnu mere.

Salater

Mens mange salater indeholder stegt kylling strimler, og høj-fedt, salat dressinger, de fleste salater er stadig en fedtfattig frokost valg, der også leverer kalium, vitamin A og vitamin C. For en kastet grøn salat med friske tomater, agurk og løg i skiver. Et lille drys af ost tilføjer knogle-bygning calcium til din salat. Tilføje en lille mængde af solsikkefrø eller hakkede nødder. De indeholder fedt, men det er det hjerte-sunde slags. Pass på croutoner, som ofte spejlæg, bacon bits og fuldfed salatdressinger til at holde fedtindholdet er lavt. Brug fedtfattige salat dressing i stedet for, eller presse en frisk citron over din salat som en fedtfri dressing alternativ.

Pizza og Pasta

Et udsnit af cheesy pizza eller en skål pasta er fælles frokost entrees, men mange af disse valg er ikke sundt. De kan dog, hvis du ved hvad du skal kigge efter. For et udsnit af vegetarisk pizza med kun et lille beløb af ost. Grøntsager er fedtfattige, men også at levere vigtige næringsstoffer. Et udsnit af pizza lavet med strimlet-hvid kød kylling er en anden fedtfattig valg. Spring pizza med pølse og pepperoni, fordi de indeholder en stor mængde af mættet fedt per portion. En skål af hel-hvede-nudler med tomat-baserede marinara sauce og grøntsager er en low-fat pasta måltid, der også leverer fiber og vitamin C. Videregive cremet saucer, der indeholder for meget mættet fedt at være en del af en nærende frokost.

Yderligere Valg

En skål af bouillon-baseret grøntsag eller kylling suppe er lav i fedt og leverer en god dosis af protein. En bønne taco eller burrito med frisk tomat salsa indeholder meget lidt fedt, men giver en imponerende mængde af fiber. På en Kinesisk restaurant, for wok-stegte grøntsager med dampet brune ris eller wok-stegte rejer med æg drop suppe. Springe højt fedtindhold sider, så som franske kartofler og løg-ringe, og vælge frisk frugt eller en almindelig bagte kartofler i stedet.

Om Forfatteren

Sara Ipatenco har lært at skrive, sundhed og ernæring. Hun begyndte at skrive i 2007 og har været offentliggjort i Undervisningen Tolerance magasin. Ipatenco har en bachelorgrad og en kandidatgrad i uddannelse, begge fra University of Denver.

Foto Credits

ADVERT

Mest populære