Sund Kost >> Kost

Low-Fat Low-Carb Måltid Ideer

Vedtagelse af en low-fat, low-carb kost vil sandsynligvis kræve en betydelig ændring i dine spisevaner. Korn og en bolle til morgenmad efterfulgt af en burger og pommes frites til frokost vil ikke være acceptabelt længere. Den gode nyhed er, at du ikke har brug for fedt og kulhydrater for at nyde velsmagende mad. Med lidt kreativitet og en velassorteret spice kabinet, du kan lave lækre måltider, der er lav i både fedt og kulhydrater.

Æggehvide Omelet

Et hvidt æg har mindre end 1 gram kulhydrat og 1 gram fedt, hvilket gør det til den perfekte morgenmad korte. Bland de fedtfattige oste, kød og grøntsager med æggehviderne til at lave en low-fat, low-carb omelet. Tilføj For eksempel et gram cheddar ost, en skive kalkun bacon og en fjerdedel kop broccoli til fire æggehvider til at lave en omelet med mindre end 6 gram fedt og 5 gram kulhydrater. Hvis du er vegetar, skal du blot udelade kød og tilføje mere fedtfattig ost og grøntsager.

Taco Salat

Lean taco kød kan blive tilføjet på en bund af salat, brød med mager ost og toppet med fedt-fri creme fraiche og salsa til at lave et lækkert måltid egnet til frokost eller middag. Færdigpakkede taco seasoning ofte indeholder tilsat sukker, så for at gøre dette til en lav-kulhydrat måltid, du bliver nødt til at mixe din egen. Bland chili pulver, hvidløg pulver, løg pulver, knust rød peber flager, tørret oregano, paprika, stødt spidskommen, havsalt og sort peber. Gnid denne krydderier over udbenet skinless kyllingebryst, mager kalkun eller magert oksekød og bage. Makulere taco kød eller skær den i terninger for at tilføje til din salat. Brug fedtfri creme fraiche og salsa i moderation, og selv om de ikke indeholder nogen fedt, de indeholder 1.87 gram og 1 gram kulhydrater, henholdsvis.

Tilapia med Mosede Blomkål og Dampede Grøntsager

Tilapia er en mager fisk med en mild smag, hvilket gør det til det perfekte protein kilde til nætter, når du er træt af oksekød, kalkun og kylling bryst. Tilapia kan være bagt med en bred vifte af krydderier til at give næsten enhver smag du kan lide. For eksempel, skal du blot dryp lidt citronsaft og drys lidt sort peber over din tilapia filet til en citron-peber smag. Gøre nogle mosede blomkål og dampet ikke-stivelsesholdige grøntsager, som broccoli, til at runde måltidet.

Mosede blomkål er enkel at gøre, og træder i stedet for kulhydrat-tætte kartoffelmos. Blot damp blomkål og mos det på den måde, du ville kartofler. Tilsæt hvidløg til mosede blomkål for en krydrede smag, eller drys sæson salt på dampet blomkål, lige før du mos det til en fed smag.

Kylling Burger med Salat

Grill en udbenet skinless kyllingebryst og pak det ind i en romaine salat blade til at lave en low-fat, low-carb kylling burger. For ekstra smag, top din kylling bryst med en skive fedtfattig cheddar eller Schweizisk ost. Tilsæt sennep, en skive tomat og nogle løg til din kylling burger, men undgå mayonnaise, der er højt indhold af fedt og ketchup, som er høj i kulhydrater. Afslutte dit måltid med en side salat. Tilføj en spiseskefuld af fedtfattig revet ost og nogle low-fat vinaigrette dressing på din salat for at holde den lav i fedt og kulhydrater, uden at blive kedelig. Brug sprøde grøntsager, såsom selleri eller agurk, at give din salat et stykket, i stedet for croutoner, som er høj i kulhydrater.

Om Forfatteren

Leigh Wittman har været at skrive professionelt siden 2007. Hun skriver primært om sundhed, karriere rådgivning, friluftsliv og rejser til forskellige hjemmesider. Wittman er en autoriseret sygeplejerske og studeret sygepleje på Arizona State University.

Foto Credits

ADVERT

Mest populære