Sund Kost >> Ernæring

Low-Carb Pølser-Æg Gryderet

Den pølse og æg gryderet er indbegrebet morgenmad potluck, brunch og ferie morgen skål, men mange kan være off grænser for folk, der forsøger at holde sig til en kulhydratfattig kost. En typisk pølser-æg gryderet lavet med brød terninger kan indeholde over 10 gram kulhydrater pr servering, mens en tilberedt med kartofler kan indeholde over 20 gram kulhydrater i hver portion. Ved at forlade high-carb elementer ud og ændre de resterende ingredienser til din smag, kan du oprette en pølse-æg morgenmad gryderet, der passer til en low-carb livsstil.

Æg

Æg er en naturligt lav-kulhydrat fødevarer, med et enkelt stort æg indeholder kun 3.54 gram kulhydrater, eller omkring 3% af en sund voksen daglige anbefalede indtag af kulhydrater. Mange af de strengeste lav-kulhydrat kost, som Atkins diet, tillade, at æg i løbet af deres første faser på grund af det lave kulhydrat tæller. Antallet af æg, du har brug for en low-carb pølser-æg gryderet primært afhænger af, hvor mange personer retten er beregnet til at tjene. Ifølge Kalyn ' s Kitchen, en low-carb pølser, æg gryderet med otte til 10 portioner bør indeholde omkring 18 æg, mens man med seks til otte portioner kræver 14 æg og en med fire til seks portioner skal have 10 æg. Undgå at bruge kommercielle æg træder i stedet, da disse produkter indeholder lidt flere kulhydrater pr kop i forhold til friske æg.

Pølse

Italienske pølser er den traditionelle valg til en pølse og æg morgenmad gryderet, men du kan erstatte en tilsvarende mængde af tyrkiet pølse, hakket skinke eller Canadiske bacon. Uanset hvad du vælger, holde den så lav carb som muligt ved at vælge en pølse, der ikke har nogen ekstra ingredienser, der kan være rige på kulhydrater. For eksempel, en portion kogt italiensk svinekød pølse indeholder 3.54 gram kulhydrater, mens en typisk kylling og æble, pølse kan indeholde 6 gram kulhydrater pr servering. Når du laver en low-carb pølser, æg gryderet, har planer om at bruge 1 1/2 kopper kogt pølse i en skål for otte til 10 personer, 1 1/4 kopper til seks til otte portioner og 1 kop for fire til seks portioner.

Grøntsager

De bedste grøntsager til at medtage i en low-carb pølser-æg morgenmad gryderet er ikke-stivelsesholdige, lav-kulhydrat valg, som f.eks grøn peberfrugt, svampe, spinat, tomater, squash, broccoli og hvide, gule eller grønne løg. Disse er fælles grøntsager, der er tilladt i lav-kulhydrat kost planer. Efter snitning af grøntsager, Kalyn ' s Køkken rådgiver sautéing, kogning eller dampning dem, indtil de er møre inden du bruger dem i gryden. Plan for 2 kopper af grøntsager til en lille morgenmad gryderet, 1 1/4 kopper for en mellemstor gryde og 1 1/2 kopper til en stor gryderet, der kan tjene otte til 10 personer.

Ost

Nogle oste kan være høj i kulhydrater. En 1-ounce servering af smelteost, der kan indeholde 3 gram kulhydrater. Dr. Jennifer DeBruler tilråder, at når du forsøger at følge en lav-kulhydrat diæt, bør du undgå forarbejdede ost til fordel for oste, der har 1 gram kulhydrater eller mindre i hver ounce. Gode valg for en low-carb pølser-æg gryderet omfatter mozzarella, får eller en ged ost, cheddar, blå ost eller Gouda. Planlægger at bruge mellem 1 og 1 1/2 kopper ost, afhængigt af størrelsen af gryden. Nogle pølser-æg morgenmad gryderet opskrifter rådgive herunder hytteost for yderligere cremethed. For en virkelig lav-carb skål, bør du undgå dette, da hytteost indeholder 4.1 netto kulhydrater i hver 1/2 kop servering.

Om Forfatteren

Michelle Kerns skriver til en bred vifte af print-og online publikationer og har specialiseret sig i litteratur og videnskab emner. Hun har fungeret som en bog klummeskribent siden 2008 og er medlem af National Book Critics Circle. Kerns studerede engelsk litteratur og neurologi ved UC Davis.

Foto Credits

  • Martin Poole/Digital Vision/Getty Images
ADVERT

Mest populære