Sund Kost >> Ernæring

Low-carb Ideer til Rest Revet Svinekød

Skrevet af Serena Stilarter; Opdateret 09 December, 2018

Strimlet kød, såsom svinekød, er en fast bestanddel af mange low-carb diæter. Det er nemt at forberede, årstider godt og har ingen kulhydrater. Men spiser bare hakket svinekød ikke er meget mættende og bliver hurtigt kedeligt. Med lidt snilde, kan du smide sammen low-carb hakket svinekød retter, der tilføjer variation til din kost.

Salat Wraps

Salat er stort set ingen kulhydrater og gør en enkelt æg roll-lignende sammenkogt med hakket svinekød. Bland hakket svinekød med krydderier du nyde; spicy hvidløg sauce og limesaft arbejde godt. Varme blandingen og placere nogle på et salatblad, og derefter rulle op dit måltid. For variation i tekstur og smag, tilføje nogle røræg, længdeenhed kylling eller hakkede tomater. Salat wraps ikke holder så godt, så lad salat hoved intakt, indtil du er klar til at gøre din wrap. Men, du kan krydre hakket svinekød udfylde på forhånd at gøre wraps hurtigere at tilberede.

Omeletter

Æg gøre en god base for at tilføje rester som hakket svinekød. Kog en tyk tortilla og fyld den med hakket svinekød til en solid, hurtig måltid når som helst på dagen. Tilføj ost, hakket grøntsager, low-carb saucer eller andre former for kød til omelet til at klæde det op. Hvis du keder dig med omeletter, kan du prøve en frittata. Frittatas er lavet med røræg, fylde og krydderier og kogt i en stegepande, som en skorpe-gratis kage. Sæson æg med, hvad krydderier og urter, du kan nyde, før omrøring i hakket svinekød.

Tomat-Chili

Chili lavet af hakket svinekød og tomater er lav-carb og nem at tilberede. Brug friske eller på dåse tomater og blend dem med krydderier som chili pulver og spidskommen, efter smag. Når saucen til din chili er varm, tilsæt hakket svinekød og lad varianter blend kort før servering. En topping af creme fraiche eller grønne løg med en lime kile pynt tilføjer lyst til chili uden at tilføje en masse kulhydrater. Drys revet ost over chili, mens det stadig er varmt for en mere cremet måltid. Rester holde godt; hakket svinekød, tomat, chili ofte får det bedre efter køling.

Quesadilla

En low-carb tortilla serverer en lækker base for hakket svinekød, især hvis du toast det i forvejen. Bunke på hakket svinekød og top det med lidt revet cheddar-ost, som indeholder relativt få kulhydrater. Du kan vælge at forlade quesadilla open-faced at skære kulhydrater eller tilføje en anden tortilla til at indramme dit måltid. Varme quesadilla, indtil osten smelter igennem. Nogle tomat-baserede, krydret salsa er en nem løsning, hvis dine quesadilla behov for mere varme.

Om Forfatteren

Serena Stilarter er en Colorado-baseret forfatter, der har specialiseret sig i sundhed, fitness og mad. Taler tre sprog og arbejder på et fjerde, Styles er at forfølge en Bachelor i Lingvistik og forbereder sig på at rejse verden rundt. Når stilen er ikke at skrive, at hun kan blive fundet vandring, madlavning eller at arbejde som en certificeret kostvejleder.

ADVERT

Mest populære