Sund Kost >> Sunde Måltider

Lav-Kulhydrat, og Høj-Protein Færdigpakkede Snack Idéer

Lav-kulhydrat, og høj-protein kost er ofte brugt som en måde at reducere kalorieindtag, forbedre mæthed og støtte til vægtkontrol. Selv hvis du ikke at følge en lav-kulhydrat, høj-protein kost, du kan lejlighedsvis ønsker en færdigpakket snack, som er lav i kulhydrater, højt proteinindhold og let at spise, når du er på farten og ikke har tid til at sidde ned og spise et helt måltid.

Snack på Kødpålæg

Deli kød som kalkun, oksekød og pastrami indeholder næsten ingen kulhydrater og er primært protein-baseret. De får ofte en dårlig rap, men -- i henhold til Harvard Medical School indtagelse af forarbejdet kød øger din risiko for hjertesygdom. Som sagt, ikke alle deli kød, der er behandlet, og du kan træffe sunde valg. Diætisten Christy Maskeroni anbefaler, at du vælger frisk skåret, økologisk pakket magert kød, der er blevet udarbejdet uden tilsat salt og nitrat.

Går Græsk

Græsk yoghurt er en bedre løsning end almindelig yoghurt, når på udkig efter en low-carb mulighed for, noter ernæringsekspert Dr. Mike Roussell. Almindelig græsk yoghurt ofte har halvdelen af de kulhydrater af almindelig yoghurt og en fjerdedel af dem, der i krydret yoghurt-og du får en god punch af protein også. Hvis du ikke er en yoghurt fan, kan du bruge i hytteost, der er høj på protein og lav i kulhydrater.

Gå Nødder

Nødder kan være højere i fedt, men de gør passer lav-kulhydrat, høj-protein-kvote. I "150 Sundeste Fødevarer på Jorden," ernæringsekspert Dr. Jonny Bowden foreslår, at nødder er en fast bestanddel snack og anbefaler, mandler, valnødder, pekannødder, macadamias og Brasilien nødder i særdeleshed. Pr 1-ounce servering, de fleste nødder indeholder mellem 4 og 6 gram protein og kun 3 til 9 gram kulhydrater.

Vælg Ost

Almindelig ost, gerne cheddar og blå ost kan være mini kalorie bomber, men de er lav-kulhydrat, og høj-protein. For at spare kalorier, Roussell anbefaler snacking på pakket streng ost. Hvis du går til dem, lavet med skummetmælk, hver stick er mindre end 80 kalorier og 1 gram fedt. For at gøre disse gå lidt videre, men holde din snack low-carb, du kan parre en oste-pind eller to med nogle færdigpakkede hakkede grøntsager som gulerod, agurk eller selleri.

Om Forfatteren

Mike Samuels begyndte at skrive til hans eget fitness hjemmeside og de lokale publikationer i 2008. Han er uddannet fra Peter Symonds College i STORBRITANNIEN med A-Niveauer i loven, erhvervsliv og idræt, og er en fuldt kvalificeret personlig træner, sports massage terapeut og korrigerende motion specialist med akkrediteringer fra Førende Internationale.

Foto Credits

  • Brand X Pictures/Stockbyte/Getty Images
ADVERT

Mest populære