Sund Kost >> Ernæring

Low-Carb Fødevarer til Superbowl søndag

Superbowl sætter to af NFL ' s bedste hold head-to-head til at erklære mester i hele ligaen. Denne skelsættende begivenhed er markeret med familie og venner indsamling på en virksomhed for at se spillet og slugt på en overflod af mad. Hvis du er vært for et parti eller deltage i en og carb-bevidst, du har intet at bekymre sig om. Ved udarbejdelsen af de rigtige fødevarer, vil du være i stand til at nyde festlighederne, og samtidig holde dit carb indtag i check.

Kød

Du er altid sikker at vælge en type kød, når du efter en low-carb diæt. De fleste kød indeholder ingen kulhydrater. Populære Superbowl grundpillerne omfatter unger, kylling vinger, pølser, hotdogs, burgere og vildt. Se saucer og marinader, der anvendes i udarbejdelsen af disse former for kød. Barbecue sauce slathered på tværs af vinger vil sende carb indhold opad. En simpel 1/4 kop barbecue sauce har næsten 23 gram kulhydrater. Det samlede anbefalede indtag for voksne er 130 gram om dagen. Det beløb, der i barbecue sauce er omkring 18 procent af denne værdi.

Nødder

Superbowls altid komme udstyret med ekstra lange pregame dækning, der omfatter koncerter med musikere og mange afspiller interviews. Dette er en tid, hvor pregame snacks komme i spil i løbet af samtaler og kortspil. Nødder arbejde godt, fordi de er lav i kulhydrater, højt fiberindhold og indeholder vigtige vitaminer og mineraler, som E-vitamin, kalium, zink og fosfor. I henhold til MayoClinic.com, spise nødder hjælper med at styrke arteriel foring og hjælper med at nedsætte dannelse af blodpropper, som kan forhindre et hjerteanfald. Holde sig væk fra den honning, ristede sorter, som de er højere i kulhydrater. Bland i en skål med mandler, jordnødder, pekannødder, paranødder, cashewnødder eller enhver anden møtrik, at du har lyst til sort.

Grøntsager og Dip

Grøntsager bære en overflod af vitaminer og mineraler og er høj i fiber og vand indhold. Med undtagelse af majs, squash og kartofler, grøntsager har et lavt indhold af kulhydrater. Selleri, asparges, tomater, radiser, svampe og broccoli har alle 3 gram kulhydrater eller mindre per gram. Forberede en grøntsags-skuffen med disse grøntsager og parre dem med en lav-carb dip, såsom fransk løg eller blå ost. Guacamole er en anden low-carb mulighed, der kommer med ekstra fordele. Avocado indeholder enkeltumættede fedtstoffer, som hjælper med at reducere slagtilfælde og hjertesygdomme risiko i henhold til American Heart Association.

Ost

Ostetallerken er en sikker satsning, når du prøver at opfylde en low-carb forpligtelse. Schweiziske, skarpe, cheddar, münster og andre typer, du som er lav i kulhydrater, højt proteinindhold og høj i calcium. Calcium er en elektrolyt mineral, der hjælper med at styrke knogler og tænder og hjælper også med muskelsammentrækninger. Skær osten i tern, indsæt tandstikkerne og læg dem på en plade. Ost terninger parre godt med pepperoni eller kielbasa skiver, som også er lav i kulhydrater. Pepperoni, ost og kielbasa er højt indhold af mættet fedt, så vælg fedtfattig ost og se til tyrkiet pepperoni og kielbasa som sunde alternativer. Vildt kielbasa er en anden mulighed, men du vil sandsynligvis ikke finde det i en butik. Rådføre sig med en person, du kender, som er et wild-spil hunter for at se, om han kan give dette kød. Vildt og andre former for vilde spil er magre typer kød.

Deviled Æg

Æg, der alene indeholder ingen kulhydrater og et højt proteinindhold. At skære dem i halve, blanding æggeblommer med mayonnaise og sennep og skabe deviled æg vil holde dig i god pryder af din kost plan. Støvregn æg med paprika, så drop sorte oliven, bacon eller hakket laks på toppen af blandingen for at give dem en festlig stemning. På lignende vis, avocado, oliven, low-carb frugter, der har en generøs mængde af enkeltumættet fedt.

Om Forfatteren

Jeg er meget ægte og magnetisk på kamera, og har lavet adskillige videoer på min egen for kunder og andre organisationer, som jeg er tilknyttet. Jeg har også en grad i Sport Management, og flere certificeringer til at sikkerhedskopiere mine gyldighed. Jeg har også været omtalt i tre forskellige udøve infomercials og havde en talende rolle i en National Lampoons film.

Foto Credits

ADVERT

Mest populære