Sund Kost >> Kost

Low-Carb Fødevarer for at Tabe kropsfedt

Når det kommer til at tabe kropsfedt, skære din kulhydrat indtagelse er en måde at gå om det. Når du begrænse kulhydrater, er du også begrænse kalorier, noter ernæringsekspert Dr. Mike Roussell, plus du kan føle fyldigere og mere tilfredse på en low-carb diæt. At sænke dit carb indtag betyder, at du bliver nødt til at skære ned på korn, forarbejdede og sukkerholdige fødevarer og endda nogle frugter og grøntsager, men du har stadig masser af de sunde valg.

Kød og Fjerkræ

Kød og fjerkræ indeholder nul kulhydrater. De er også et højt proteinindhold, hvilket gør dem gode valg for en low-carb diæt, som de støtte med mæthed. Når du vælger dit kød og fisk, se for magre udskæringer, rådgiver MayoClinic.com. Pick kylling eller kalkunbryst over låret eller vinge, kød og ser for ekstra magert hakket oksekød, eller magre udskæringer som mørbrad og mørbrad.

Mejeri

Hvis du er efter en vegetarisk low-carb plan, derefter kød og fisk er sikkert fra menuen, men du er nødt til at få din protein fra et eller andet sted. Mejeri er din bedste mulighed her. Fedtfattig ost, hytteost, naturlige yoghurt og skummetmælk levere protein med minimal kulhydrat. Watch out for aromatiseret mælk og yoghurt selv. Læs ernæring etiketter på mejeriprodukter, rådgiver Academy of Nutrition and Dietetics -- almindelig mejeriprodukter har små mængder af et naturligt indhold af sukker og kulhydrater, men krydret dem er meget højere, og har ikke noget sted på en low-carb plan.

Frugt og Grøntsager

Stivelsesholdige grøntsager som kartofler, yams og butternut squash, er sandsynligvis en lille høj i kulhydrater til at passe ind i din plan, som er sukkerholdige frugter som bananer, ananas og rosiner. Frugt og grønt er stadig afgørende for en sund kost, det tager bare lidt mere indsats til at vælge de rigtige typer. Forbruge ikke-stivelsesholdige grøntsager som blomkål, gulerødder, asparges, peberfrugt, champignon, sukker snap ærter, selleri og broccoli med hvert måltid. Tilføj lavere sukkerindhold i frugter såsom avocado, blåbær, jordbær, figen, grapefrugt, blommer og brombær.

Nødder og Frø

Nødder og frø er gode muligheder for low-carb mellemmåltider. De har et meget lavt indhold af kulhydrater, men indeholder protein og sunde fedtstoffer. Hold øje med dine portionsstørrelser-de kan være low-carb, men fedtindhold betyder, at de er høj i kalorier. Kun har en eller to portioner per dag og sørg for at de passer ind i dit daglige kalorie indtag. Valnødder, mandler, solsikkefrø, pekannødder, macadamias, pistacienødder, græskar frø og paranødder er alle gode valg.

Om Forfatteren

Mike Samuels begyndte at skrive til hans eget fitness hjemmeside og de lokale publikationer i 2008. Han er uddannet fra Peter Symonds College i STORBRITANNIEN med A-Niveauer i loven, erhvervsliv og idræt, og er en fuldt kvalificeret personlig træner, sports massage terapeut og korrigerende motion specialist med akkrediteringer fra Førende Internationale.

Foto Credits

  • Stockbyte/Stockbyte/Getty Images
ADVERT

Mest populære