Sund Kost >> Ernæring

Low-Carb Fødevarer Kilder

Nogle folk til at følge en lav-kulhydrat-kost for at hjælpe dem med at skære kalorier og tabe sig, ifølge Mayo Clinic. Valg af lav-carb fødevarer kan også hjælpe dig med at øge dit indtag af næringsstoffer ved at undgå tomme kalorier fra sukker og raffineret stivelse. Gøre næringsstof-tætte valg af fødevarer, og husk, at den sundeste kost indeholder moderate mængder af protein, fedt og kulhydrat.

Kød, Fjerkræ, fisk og Skaldyr

Magert kød, fjerkræ og de fleste former for fisk og skaldyr er kulhydrat-gratis. De er rige på protein, og de giver jern og vitamin B-12, ifølge University of Michigan Health System. Magert kød er lavere i kolesterol-raising mættet fedt end valg med synlige fedt. Godt valg omfatter skinless hvid-kød, kylling og kalkun, ekstra magert hakket oksekød, top loin okse-og svinekød og vildt. Fisk og skaldyr, herunder laks, tun, rejer og muslinger, yde hjerte-sunde omega-3 fedtstoffer.

Fedt

Rene fedtstoffer, såsom smør og olier, er kulhydrat-gratis. Oliven olie og andre vegetabilske olier, såsom raps, solsikke og majs, er stærkt umættede og er sundere valg end faste fedtstoffer, såsom smør, som er meget mættet, og kan øge dit blod niveauer af usunde LDL-kolesterol. Olier giver E-vitamin og hjælper din krop absorbere fedtopløselige vitaminer A, D, E og K. Fedt er højt kalorieindhold, så begræns dine portioner og holde sig til 1-tsk serverer størrelser for at forhindre uønskede vægt gevinst.

Ikke-Stivelsesholdige Grøntsager

Salat, spinat, squash, aubergine, broccoli, agurk, peberfrugt, tomater og andre ikke-stivelsesholdige grøntsager er lav i kulhydrater. Grøntsager er rige på kalium, som er vigtig for at regulere dit blodtryk. De giver også A-vitamin, C-vitamin og folat, ifølge University of Michigan Health System. En kop salat indeholder 4 gram kulhydrater, og kogte bell peberfrugter, auberginer og grønne bønner hver har 8 til 9 gram kulhydrater pr kop. Disse kulhydrat tæller indeholde kostfibre, som er ufordøjeligt kulhydrat, der sænker kolesterol og forebygger forstoppelse.

Overvejelser

Til at hjælpe med at opfylde den daglige næringsstof krav og forhindre vægtøgning, Department of Health og Human Services tyder på, at få 45 til 65 procent af din samlede daglige kalorier fra kulhydrater. Det svarer til 225 325 gram kulhydrater om dagen på en 2,000 kalorie diæt. En afbalanceret kost indeholder næringsstof-tætte carbohydrat-holdige fødevarer, herunder fuldkorn, reduceret-fedt mejeriprodukter, frugt og bælgfrugter. Lav-kulhydrat fødevarer er ikke nødvendigvis nærende, for eksempel, fedt kød og fed creme med et højt indhold af mættet fedt.

Om Forfatteren

Natalie Stein, som har specialiseret sig i vægttab og sportsernæring. Hun er baseret i Los Angeles og er en assisterende professor med Programmet for folkesundhed ved Michigan State University. Stein har en master of science grad i ernæring og har en master of public health grad fra Michigan State University.

ADVERT

Mest populære