Sund Kost >> Sunde Måltider

Low-Carb Spise.

Skrevet af Erica Kannall; Opdateret December 27, 2018

Uanset om du er efter en low-carb diæt til at fremme vægttab eller at kontrollere blodsukkeret, spise kan være en udfordring. Når du er hjemme, du er i kontrol af måltidet, og hvad der går ind i det. Ud af det hjem, du bliver nødt til at træffe kloge valg og meddele anmodninger klart med waitstaff. Heldigvis, de fleste restauranter tilbyder mindst en low-carb entree mulighed. Hvis ikke, kokke er generelt villige til at imødekomme særlige ernæringsmæssige behov og vil erstatte eller ændre et menupunkt for at opfylde dine low-carb diæt krav.

Salater

En af de nemmeste low-carb elementer for at bestille en salat. Bladgrøntsager og blandede grøntsager, der findes i salater er meget lav i kulhydrater. En del af grillet kød, kylling eller fisk på toppen af din salat gør det mere fylde, uden at tilføre kulhydrater. Undgå croutoner, sprøde Asiatiske nudler eller brød på siden for at holde kulhydrater lave. Også anmode den salat dressing på den side, og spørg din server, hvis de har nogen low-carb eller sukker-fri salat dressing. Når du er i tvivl, så vælg en enkel eddike og olie, dressing, som har mindre end 1 gram kulhydrat per spiseskefuld, ifølge USDA National Nutrient Database.

Protein og Vegetabilsk Entrees

Varme retter kan let blive skræddersyet til at passe dine lav-carb diæt behov. Tjek menuen for at se om der er en forret med en grillet, bagt, kogt eller brændt stykke kød, kylling eller fisk. Undgå paneret eller stegt kød og dem, der kommer med søde saucer. Vælg entrees, der kommer med nonstarchy grøntsager, såsom dampet eller sauterede gulerødder, peberfrugter, løg, rosenkål, broccoli og blomkål. Undgå kartofler, squash, ris og andre kulhydratrige sider. Du kan altid bede om at erstatte en anden side eller bede om kød for at være forberedt med en anden madlavning metode, hvis noget på menuen, der opfylder dine behov.

Morgenmad

Nogle virksomheder tilbyder morgenmad hele dagen. Hvis dette er tilfældet, skal du kigge efter æg retter til morgenmad, såsom omeletter og forvrænger. Dem, der indeholder æg, kød, grøntsager, ost og urter gøre velsmagende low-carb måltider. Undgå hash browns, hjem frites, toast, boller, pandekager, vafler, gryn og havregryn, da disse er alle af høj i kulhydrater. Hvis du har brug for lidt mere end blot æg forret, en 1/2-cup portion frugt på den side vil tilføje omkring 8 til 10 gram kulhydrater til dit måltid.

Andre Ideer

Hvis du spiser på burger sted, bede om kød uden en bolle og erstatte en salat eller som er streamet grøntsager i stedet for en stivelsesholdige side, såsom pommes frites, kartoffel salat eller kartoffel chips. Nogle restauranter også betegne low-carb valg på deres menu med et særligt symbol. Dette kan gøre at vælge en forret endnu nemmere. Ofte restaurant kæder give information om ernæring til deres menu elementer, enten i etableringen af en anmodning eller online. Check out restaurant hjemmeside, inden du begiver dig ud, så du kan træffe en informeret måltid udvælgelse, når du er på restaurant.

Om Forfatteren

Erica Kannall er en registreret diætist og certificeret sundheds/fitness specialist med American College of Sports Medicine. Hun har arbejdet i klinisk ernæring, fællesskab, sundhed, fitness, sundhed, coaching, rådgivning og food service. Hun har en Bachelor of Science i klinisk diætetik og ernæring fra University of Pittsburgh.

ADVERT

Mest populære