Sund Kost >> Ernæring

Low-Carb Middag Fødevarer

Stivelsesholdige grøntsager, frugt og korn er høj-kulhydrat fødevarer normalt begrænset på en low-carb diæt. I henhold til MayoClinic.com efter en low-carb diæt kan støtte i fedt tab. At lave aftensmad uden stivelsesholdige grøntsager eller korn, kan synes svært, hvis du ikke er vant til en low-carb diæt. Ikke desto mindre, du har stadig masser af lækre retter ved hjælp af en vifte af grøntsager, magert kød, fisk og andre sunde fødevarer.

Tun og Spinat

En tun-steak og spinat, der ligger i en pergament-pose, skaber en hurtig low-carb-middag med en elegant præsentation. Spinat, der vil gøre din middag fylde uden at tilføje overskydende carbs. En middag for bare tun og spinat vil ikke give tilstrækkelig kalorier for de fleste kostvaner, selv om. For et højt kalorieindhold, lav-kulhydrat over, top tun med et par skiver af avocado, efter at den er kogt. Pergament poser, der er enkle at forsegle; efter at placere spinat og tun i det center, samle kanter og binde posen lukkes med køkken sejlgarn. En middag lavet af 5 kopper frisk spinat, 3 ounces gulfinnet tun og en fjerdedel af en avocado har 207 kalorier og 10 gram kulhydrater. Frisk lime eller citron saft er perfekt til sæson hele skålen uden at tilføje kulhydrater og natrium.

Bønner og Salat Skål

Bønner indeholder en stor mængde af fiber, som er af afgørende betydning for at føle sig fuld. Lav en blanding af kogte bønner og hakket magert kød. Brug lav-natrium bønner koge din egen, uden salt. Du kan spise blanding almindelig, men at placere det i en skål med strimlet salat blade vil gøre aftensmaden mere fylde. Tilføj en kilde til sunde fedtstoffer, såsom nødder, frø, avocado eller olivenolie til at sikre, middag har nok kalorier. En skål med 1/3 kop kogt navy beans, 3 ounce af svinemørbrad, 10 store butterhead salatblade og 1 ounce af jordnødder har 387 kalorier og 23.5 gram kulhydrater. Sæson salat skål blot med jorden sort peber, knust rød peber, salsa, chili pulver eller knust hvidløg.

Kokos Kylling og Tomater

Tørret kokos skaber en sprød, lækker skorpe på kylling, udskiftning af kulhydrat-laden rasp. En tynd belægning af pisket æggehvide vil overholde tørret kokos kylling uden at tilføje kulhydrater eller kolesterol. Mens kyllingen stege, tørret kokos vil brune lidt og dens smag vil blive stærkere. Surhedsgraden af tomater giver en lækker topping til kokos-crusted kylling. Brug så mange tomater, som du er nødt til at lave aftensmad påfyldning. En middag bestående af 3 ounces udbenet skinless kyllingebryst, 1 gram usødet tørret kokos, tre mellemstore tomater og et hvidt æg har 367 kalorier og 21 gram kulhydrater. Jorden hvid peber, citronskal, hakkede rødløg og granuleret hvidløg er eksempler på sunde krydderier til kylling.

Oksekød Suppe

Oksekød lager, magert oksekød og ikke-stivelsesholdige grøntsager skabe en fyldning, trøstende middag suppe. Magre udskæringer af oksekød omfatter typisk lænd, runde og chuck i navn-for eksempel oksekød, mørbrad, oksemørbrad eller runde stege. Brug en lav-natrium-eller hjemmelavet oksekød lager, længdeenhed oksekød og grøntsager såsom radiser, løg, porrer, selleri og svampe. Brug så mange grøntsager, som du har brug for til at lave aftensmad fylde og smag suppen til at smage lige før servering. En servering af oksekød suppe med 3 ounce af oksemørbrad, 1 kop hjemmelavet oksekød lager, og 2 kopper hakkede selleri er 273 kalorier og 9 gram kulhydrater. Paprika, chili pulver, friskkværnet peber, granuleret hvidløg, granuleret løg og spidskommen er eksempler på sunde krydderier. Gøre store partier af oksekød suppe og fryse dem til praktisk, low-carb middag på styrtede nætter.

Om Forfatteren

Serena Stilarter er en Colorado-baseret forfatter, der har specialiseret sig i sundhed, fitness og mad. Taler tre sprog og arbejder på et fjerde, Styles er at forfølge en Bachelor i Lingvistik og forbereder sig på at rejse verden rundt. Når stilen er ikke at skrive, at hun kan blive fundet vandring, madlavning eller at arbejde som en certificeret kostvejleder.

Foto Credits

ADVERT

Mest populære