Sund Kost >> Sunde Måltider

Low-Carb Diæter for Studerende

Ønsket om at tabe sig og holde sig sund kender ingen alder, men ikke alle kost planer er egnet til alle aldre eller livsstil. Før du går på en lav-kulhydrat diæt som en studerende -- uanset om det er i gymnasiet eller på universitetet -- tale med din sundhedspleje udbyder og, hvis det er nødvendigt, dine forældre. Sikre, at en low-carb diæt, som begrænser antallet af kulhydrater, du spiser om dagen og øger mængden af protein og fedt du tager på, er ikke kun sundt for din stadigt voksende krop, men også muligt for studerende din livsstil.

Lær Om Low-Carb

Hvis du ændrer din kost drastisk, er ikke noget at gøre på et indfald, så start med en primer på hvordan går low-carb påvirker din krop. Kulhydrater er kroppens vigtigste brændstof kilde. Din krop nedbryder kulhydrater i blodet, sukker kendt som glucose til øjeblikkelig energi, forbrug, opbevaring af den ekstra som glykogen i leveren og musklerne. Når du begrænser mængden af kulhydrater, du spiser, vil din krop nedbryder fedt som energi i stedet, siger MayoClinic.org. Men i denne overgang, kan du føle dig svag, svimmel og træt, blandt andre symptomer. Total kulhydrat indtag på en lav carb kost varierer fra 50 til 150 gram i døgnet, afhængigt af din kost, hvilket er betydeligt mindre end de 225 325 gram typisk på en 2,000 kalorie diæt, som anbefalet af 2010 Kostråd for Amerikanerne.

At spise i Cafeteriet

Uanset om du spiser på en high school cafeteria eller en højere læreanstalt spisesal, at gøre smart valg, der vil holde dig på low-carb vej. Hvis der er en salat-bar til rådighed, det er din første og bedste stop, som de fleste salat ingredienser er lav i kulhydrater og et højt fiberindhold. Opbygge en forret med en rundhåndet portion bladgrøntsager, magert protein, såsom kylling eller rejer og producere lav på det glykæmiske indeks, der rækker hvordan en fødevare påvirker dit blodsukker. Lav-glykæmiske grøntsager omfatter asparges, broccoli, rosenkål, blomkål, selleri, grønne bønner, salat, svampe, løg, spinat, peberfrugt, tomater og squash. Spring entrees baseret på pasta, ris og kartofler, samt sandwich på kulhydrat-rige brød. Hvis du har begrænset hovedretter at vælge imellem, skal du gøre dit bedste for at fjerne kulhydrater fra måltid ud af det-for eksempel, hvis din eneste mulighed er en burger, tag bolle og bede for salat blade til at vikle rundt patty.

Low-Carb kan Køre på

En studerendes liv kan være hektisk, med akademikere, sports-eller andre fritidsaktiviteter, der konkurrerer med et socialt liv. Pack low-carb snacks / mellemmåltider, som kan indtages på farten, så du ikke fristes til at svinge med en fast-food restaurant eller afhente snacks i butikken. Ernæringsmæssige høre Mike Roussell i "Form" magazine anbefaler pakning selleri og peanut smør, valnødder, en streng ost og low-carb boller lavet med mandel mel. Selvom det er fristende at tote langs en sodavand til at sip med din snack, skifte det for en flaske vand. Sukkerholdige læskedrikke er høj i kulhydrater og vil hurtigt afspore din kost. Hvis du ønsker, smag, vælge usødet ice tea. Hvis du har brug for boblevand, så prøv en seltzer vand med et stænk af citron-eller limesaft.

Opholder sig på et Budget

Fordi en traditionel low-carb kost plan er høj i animalske proteiner og friske grøntsager, det kan være besværligt for de studerende, der er på budget. For en succes low-cost, low-carb kost plan, gør dit bedste til at planlægge dine måltider, så du ikke sidder fast gør ansporing-of-the-moment køb at få dig igennem dagen. Atkins Diet hjemmeside anbefaler at forberede ekstra mad, når du laver mad, såsom at lave en dobbelt portion oksekød gryderet, så du har ekstra til frokost eller middag den næste dag. Desuden, din grundlæggende ingredienser behøver ikke at være alt for dyrt. Selv om frisk laks er sund, kan du få de samme fordele ved en meget lavere pris ved at vælge dåse laks eller tun. Frosne grøntsager er ofte på tilbud til en lavere pris per kilo end friske råvarer-plus, de må ikke gå dårligt, hvis du ikke spiser dem i gang.

Om Forfatteren

Kelsey Casselbury har en Bachelor i journalistik fra Penn State-Universitetet Park. Hun har en lang karriere inden for print og web-medier, herunder tjene som managing editor for et månedligt ernæring magazine mad og redaktør for et Maryland livsstil offentliggørelse. Hun ejer også en Etsy butik, der sælger brugerdefineret invitationer og prints.

Foto Credits

  • Jupiterimages/BananaStock/Getty Images
ADVERT

Mest populære