Sund Kost >> Ernæring

Low-Carb Morgenmad Godbidder til Arbejde

Morgenmad behandler på arbejde, der kan bringe til at tænke på bagels, granola barer eller instant havregrød, men disse er ikke på valg, hvis du er på en lav-carb diæt. Dine valg er for det meste begrænset til proteiner og fedtstoffer med minimal kulhydrater. Morgenmad på arbejde, behøver ikke at være kedeligt, selv om. Du har flere valgmuligheder for low-carb morgenmad godbidder, som du kan spise på arbejde -- kender dine muligheder og planlægge for at holde tingene interessante.

Æg

Æg er en fast bestanddel på en low-carb diæt, og der er en god grund til hvorfor. Endnu en jumbo-size æg indeholder mindre end et halvt gram kulhydrater. Du behøver ikke at koge æg på arbejde; retter med æg er let at forberede sig i god tid. En uge værd af æg-baseret morgenmad behandler kræver mindre end 30 minutter i køkkenet. Hårdkogte æg er en simpel løsning, som er røræg, frittatas, stegt æg og omeletter. Tilsæt kød, ost og en lille portion hakkede grøntsager for at fuldføre et æg-baseret måltid. Frys dine æg-baseret morgenmad i individuelle portioner, og få fat i en på din vej til arbejde. Mikrobølgeovn, indtil hot og nyde. Hårdkogte æg er velsmagende kold, hvis du ikke har adgang til en mikrobølgeovn. Æggesalat er en god mulighed for at spise kold så godt. Hvis du planlægger at spise behandle koldt, opbevares i køleskab, snarere end at fryse det i portioner.

Mejeri

Selvom det ikke er så low-carb, æg eller kød, mejeriprodukter er stor grab-and-go morgenmad godbidder. Almindelig yoghurt, ricotta og hytteost er de bedste valg. Tilføje nogle bær, der er low-carb i moderation, eller lav-carb sirup til at forsøde din bedrift. Forberede din mejeri godbidder til uge, og opbevar dem i de enkelte beholdere. En hurtig røre rettelser uappetitligt adskillelse. Mejeriprodukter med bær også gøre hurtig smoothies, hvis du har en nedsænkning blender til at tage på arbejde.

Soja Produkter

Tofu og sojamælk er let, lav-carb valg almindeligt overset til morgenmad. Et glas af vanille eller chokolade, soja mælk, der opfylder en sød trang og giver dig en sund morgenmad boost. Scrambled tofu, spist på egen hånd eller med æg, refrigerates og reheats godt. Meget gerne mejeri, en nedsænkning blender gør en hurtig smoothie, ud af en håndfuld bær og silken tofu. Brug ikke fast tofu i smoothies, det ikke giver en cremet konsistens. Med en low-carb dypning sauce, såsom en low-carb sirup, vinaigrette eller lav-natrium soya, tofu er en lækker morgenmad behandling, der ikke kræver tilberedning. Køb vakuum-forseglet kasser af tofu, som ikke kræver køling for at holde på arbejde.

Low-Carb Brød

Velsmagende morgenmad brød kan synes off-grænser, men med de rigtige ingredienser, du kan stadig forkæle dig selv. Flere lav-carb brød opskrifter er til rådighed, mest ved hjælp af mandel eller hør måltid. De fleste købmænd har også low-carb brød, hvis du ikke har bagning. En anden mulighed er low-carb pandekager, som opbevares i køleskabet i ugen, når tilberedt og genopvarmning pænt i en mikrobølgeovn. Low-carb pandekage mix er til rådighed fra købmænd hvis du ikke ønsker at gøre dem helt fra bunden.

Om Forfatteren

Serena Stilarter er en Colorado-baseret forfatter, der har specialiseret sig i sundhed, fitness og mad. Taler tre sprog og arbejder på et fjerde, Styles er at forfølge en Bachelor i Lingvistik og forbereder sig på at rejse verden rundt. Når stilen er ikke at skrive, at hun kan blive fundet vandring, madlavning eller at arbejde som en certificeret kostvejleder.

Foto Credits

  • Æg, kumquat frugt, æg og karse i en kurv. Påske! Forår! billede af Profotokris fra Fotolia.kom
ADVERT

Mest populære