Sund Kost >> Sunde Måltider

Gør Low-Carb Brød Indeholder Mindre Sukker?

Uanset om du er efter en low-carb diæt, skære ned på sukker, eller ser kalorier, low-carb brød kan hjælpe dig med at nå dine mål. Første, du bliver nødt til at bestemme, hvordan at identificere lav-carb brød, fordi den AMERIKANSKE Food and Drug Administration har endnu ikke defineret, hvad "low-carb" betyder. Så kan du tjekke de mærker, du vælger for deres indhold af sukker. Forventer, at lav-carb brød til at have en lidt mindre sukker end mange mærker af almindelig brød, men ser ud til at der er store forskelle i nogle mærker.

Low-Carb Retningslinjer

Fødevarer, der anses for at være lav i næringsstoffer, når de giver 5 procent eller mindre af den daglige værdi. Ved hjælp af denne retningslinje, brød med 7 gram eller mindre af den samlede kulhydrater pr servering er en lav kilde til kulhydrater, fordi der svarer til 5 procent af de 130 gram du bør indtage dagligt, ifølge Institute of Medicine. Du ønsker måske at omfatte brød, der har 7 gram til 9 gram kulhydrater pr servering i low-carb kategori. Når forskere undersøgte produkter i Minnesota og North Dakota, fandt de, at brød er fremstillet til low-carb-markedet i gennemsnit omkring 9 gram kulhydrater i en servering, ifølge forskning offentliggjort i "Journal of Food Distribution Forskning" i 2008.

Net Carb Alternativ

Det er lettere at vælge en low-carb brød ud af de mange muligheder på købmand hylderne, hvis du scanne for produkter, der reklamerer lave netto kulhydrater. Netto kulhydrater er beregnet ved at fratrække den mængde af fibre og sukker, alkohol i brødet fra dets samlede kulhydrater. Mens mange mærker reklame lave netto kulhydrater er også lav i alt kulhydrater og sukker, netto kulhydrater ikke har en juridisk definition, så de er ikke præcise. Stol ikke på dem, hvis du har diabetes og er nødt til omhyggeligt at kontrollere din carb og sukker indtag, rådgiver American Diabetes Association.

Sukker i Low-Carb Brød

En række low-carb brød har 1 gram eller mindre af sukker på en skive brød. Disse mærker rapporterede at have 7 til 8 gram total kulhydrater. Sukker-brød indeholder ofte noncaloric sødemidler som stevia og sucralose, som du finder i listen over ingredienser. Nogle reduceret kalorieindhold brød også indeholder 1 gram eller mindre sukker, og kun har 9 til 10 gram kulhydrater i et stykke. Til sammenligning, et udsnit af almindelige brød, der normalt har omkring 15 gram kulhydrater, rapporter University of Arkansas.

Sukker i Almindelig Brød

Hele hvede brød og hvidt brød har omkring 15 gram af total kulhydrat og 2 gram sukker på en skive, i henhold til det AMERIKANSKE Department of Agriculture. Et udsnit af et andet mærke af brød, men har 4 gram sukker og 21 gram af det samlede indhold af kulhydrater. Med sådan en vifte af sukker og kulhydrater, den eneste måde at være sikker på, om det beløb på dit brød, er at tjekke næringsdeklarationen. Vær også opmærksom på, at brød kan bære en sund-klingende navn, som hel-hvede, men kan have en stor mængde af sukker og kulhydrater.

Om Forfatteren

Sandi Busch modtaget en Bachelor i psykologi, derefter forfulgte uddannelse i sygepleje og ernæring. Hun lærte familier til at planlægge og forberede sig på specielle diæter, arbejdede som en terapeutisk støtte specialist, og nu skriver om sine foretrukne emner – ernærings -, fødevare -, familier og forældre – til hospitaler og fagblade.

Foto Credits

  • Ingram Publishing/Ingram Publishing/Getty Images
ADVERT

Mest populære