Sund Kost >> Sunde Måltider

Low-Carb Mandel Mel Havregryn Pandekager

Gør dine pandekager med mandel mel i stedet for hvedemel er en sund swap, som vil reducere antallet af kulhydrat i dit måltid. Kulhydrater er afgørende for energi, men de har et dårligt ry, fordi at spise alt for mange af de forkerte kulhydrater kan føre til vægtøgning. Efter en low-carb diæt faktisk kan hjælpe dig med at kaste overskydende vægt, men det er også nødvendigt at nix de forkerte kulhydrater, såsom desserter og sodavand, fra din kost, herunder også den rigtige slags kulhydrater omfatter frugt, grøntsager og hele korn, såsom havregryn.

Carb Tæller

En 1/4-cup servering af mandel mel indeholder 6 gram kulhydrat, hvilket er omkring 2 procent af den daglige værdi for kulhydrater. Som en ekstra bonus, 3 gram af den samlede kulhydrater er kostfibre, som gør det til et endnu bedre valg for dem, efter en low-carb diæt. Fiber fordøjer langsomt, som kan hjælpe dieters spise mindre generelt. Den samme mængde mel indeholder væsentligt flere kulhydrater, med omkring 24 gram. Udskiftning af den sædvanlige mel i din pandekage opskrift sparer du omkring 18 gram kulhydrat pr 1/4 cup kaldet til i ingredienslisten. Havre, men også tilføje kulhydrater til opskriften. En fjerdedel kop havre indeholder 26 gram kulhydrater.

At holde Pandekager Low-Carb

Blot at erstatte mel med mandel mel eller erstatte en del af melet med mandel mel vil reducere antallet af kulhydrater i din pandekager. At skære i det beløb af havre, som du inkluderer i din opskrift er en anden måde at reducere kulhydrat indholdet af det endelige produkt. Men da havre er så høj i fiber, med omkring 4 gram pr 1/4 kop, de er ikke alle dårlige. Reducere mængden af sukker i din pandekage opskrift er en anden sund måde at skære carb indhold. For hver teskefuld sukker du skære fra din opskrift, du vil gemme 4.2 gram kulhydrat.

Low-Carb Frugt Add-Ins

Du kan gøre din mandel mel havregryn pandekager endnu mere næringsstof-tætte, ved at tilføje frugt til at svulme op. For eksempel, rør i 1/4 kop friske blåbær til omkring 5 gram kulhydrater eller 1/4 kop friske brombær til omkring 3,5 gram kulhydrat. Bær er en god kilde til fibre og vitamin C. Friske æbler, ferskner eller nektariner er yderligere muligheder, der er lav i kulhydrater og også levere næringsstoffer som kalium. Spring sødet frosne frugt, men fordi den er tilsat sukker, og disse indeholder køre op carb indhold ganske betydeligt. Tørrede frugter såsom rosiner, er en god kilde til jern og kalium, men opt for usødet versioner for at holde kulhydrat-indhold i din pandekager lavere.

I stedet for Sirup

Når det kommer til pandekager, den dårlige nyhed er, at sirup, der er høj i kulhydrater. Blot én spsk ahornsirup indeholder 13.4 gram kulhydrater. Bytte den sædvanlige ahornsirup til en reduceret kalorieindhold version vil hjælpe, men en spiseskefuld har stadig næsten 7 gram kulhydrater. Spring sirup helt til fordel for almindelig yoghurt, som indeholder omkring 5 gram kulhydrat per 4-ounce servering, men også leverer calcium og protein. Med omkring 3 gram kulhydrat pr 1/4-cup servering, del-skim ricotta ost er en anden mulighed i stedet for sirup. Det leverer også protein og calcium.

Om Forfatteren

Sara Ipatenco har lært at skrive, sundhed og ernæring. Hun begyndte at skrive i 2007 og har været offentliggjort i Undervisningen Tolerance magasin. Ipatenco har en bachelorgrad og en kandidatgrad i uddannelse, begge fra University of Denver.

Foto Credits

  • A_Lein/iStock/Getty Images
ADVERT

Mest populære