Sund Kost >> Kost

Lavt Kalorieindhold Madlavning Olie Erstatter

Skrevet af Larissa Gedney; Opdateret 07 December, 2018

Madlavning olier, selv om en almindelig ingrediens i mange opskrifter, bidrage med et højt antal kalorier til fødevarer, som igen kan føre til vægtøgning. Erstatninger kan anvendes, afhængigt af typen af mad er kogt, for at hjælpe med at fjerne overskydende fedt. Nogle færdigpakkede fødevarer, der bruger lav-kalorie madolie i stedet for traditionelle olier, der henviser til, at andre opskrifter kan bruge lav-kalorie erstatninger i stedet for olie helt.

Nonstick Madlavning Spray

I stedet for madlavning olier til saute eller pan-yngel fødevarer, prøv at bruge en nonstick madlavning spray. Disse sprays bidrager med kun en lille mængde af kalorier, afhængigt af hvor længe du holder ned på spray-knappen; i almindelighed, de fleste madlavning spray giver omkring 15 kalorier pr to-andet spray. Madlavning olie spray dåser er også tilgængelige, som kan bruges med hjerte-sunde olier, du vælger, såsom oliven olie. Olie hældes i beholderen, og der pumpes for at ilte den før spritzing det på mad eller belægning en gryde.

Lavt Indhold Af Natrium Bouillon

Sauteeing grøntsager i olie kan slå en næsten kalorie-fri side i en potentiel kalorie bombe, og du vil omgå kalorier ved at bruge bouillon i stedet for. Ud over at være naturligt meget lav i kalorier, bouillon giver din mad med krydrede smag. Holde det sundt med lav-natrium bestande, og kan du prøve din hånd på hjemmelavet bouillon til den friske smag.

Æblemos

Usødet æblemos er en praktisk erstatning for madlavning olier i bagværk såsom brownies eller cookies, som giver fedt og færre kalorier. Æblemos har en mild smag, der ikke let kan påvises i den bagte elementer. Æblemos kan erstattes med en 1:1 ratio for olie. Hver færdigpakkede usødet æblemos cup er et halv-cup, der tjener, gør det nemt at måle i mange opskrifter.

Andre Frugt Purees

Selv om æblemos er en af de mest traditionelle frugt purees bruges som en erstatning for olie i bagværk, andre frugt-purees også arbejde. Purerede svesker, vil ikke kun fungere som et alternativ til olie, vil de også øge fiber indhold af bages godt. Purerede bananer eller mango også arbejde, men kan give en mere mærkbar smag ændre sig til mad. Som med æblemos, 1 kop frugt puré kan erstatte 1 kop olie. For at gøre opskriften endnu nemmere, baby mad kan bruges, hvis du ikke har adgang til en blender til puré frugt selv. Dåse pureret græskar kan bruges i stedet for både olie og æg i en æske chokolade cupcake opskrift, som giver en fugtig, fudge-som dessert, men sørg for at bruge 100 procent græskar puré og ikke pumpkin pie påfyldning.

Olie træder i stedet for Emballerede Fødevarer

Nogle færdigpakkede fødevarer bruge olie erstatter til at give en lavere kalorieindhold, lavere fedt produkt. Selv om sikkerheden af disse fødevarer er stadig ved at blive undersøgt for bivirkninger på lang sigt, de er godkendt af USDA. Mest almindeligt var det, at disse erstatninger findes i kartoffel chips.

Om Forfatteren

Larissa Gedney begyndte at skrive professionelt i 2006. Hun har været offentliggjort i Dagens Diætist magasin og flere lokale aviser og faglige publikationer. Gedney er en registreret diætist, der har modtaget sin " bachelor of science grad i ernæring/diætetik fra Simmons College i Boston, og hendes master of science grad i ernæring fra Rosalind Franklin Universitet.

ADVERT

Mest populære