Sund Kost >> Sunde Måltider

Lav Sukker, Spiritus

Skrevet af Jody Braverman; Opdateret November 28, 2018

Imbibing på enhver form for kost, uanset om det er vægttab eller diabetes management, kommer med risici og betingelser. Spiritus giver kalorier uden at tilbyde nogen ernæring, og mange cocktails er høj i sukker. Hvis du er bekymret om din sukker indtag, du har valg. For eksempel, du kan drikke spiritus snarere end likører, når du bestiller dine næste runde.

Gå til Spiritus

Spiritus, herunder vodka, gin, rom og whiskey, som er fremstillet ved gæring af korn, grøntsager, frugter og andre produkter i en proces, der kaldes destillation. I løbet af destillation, alle sukkerarter, er fjernet fra væsken, hvilket betyder, at disse fælles spiritus er sukker-fri. Men det betyder ikke, at du kan drikke med at opgive; ånder stadig indeholder kalorier fra alkohol, som indeholder 7 kalorier per gram. 1,5 ounce shot vodka, for eksempel, indeholder ingen sukker eller kulhydrater, men indeholder 97 kalorier.

Afskedige Likør

Likør er lavet ved at blande alkohol og sukker. I virkeligheden, til at blive kaldt som sådan, en likør, der mindst skal være 2,5 procent sukker efter vægt. De varierer i sødme og i indhold af sukker, men de fleste er meget høj i sukker. Nogle eksempler på likører på den nederste ende af sukker spektrum omfatter amaretto, med 3 gram per ounce, og Bailey ' s Irish Cream, med 6 gram per ounce. På den højere ende af spektret, er likører som Galliano naturlægemidler likør og Kahlua, kaffe likør, som begge indeholder 11 gram sukker per ounce.

Problemet med Cocktails

Sukker i cocktails kommer som regel fra de ingredienser, -- nogle gange er ren sukker -- der er blandet med ånderne om at skabe en drik med en behagelig smag. Cocktails også indeholder ofte sukkerholdige likør. Alle sukker i en rom og Cola kommer fra Koks -- 5 ounces har over 16 gram sukker. En Mai Tai, lavet med en blanding af rom, likører, juice og grenadine sirup kan have så mange som 29 gram sukker per portion.

Din Bedste Satsning

Den laveste sukker drink er lavet med en ånd og en ikke-kalorie-mixer som club soda. Tilføj en tvangsindløsning af frisk citronsaft efter smag. Spring færdige mix til drikkevarer som margaritas -- de ofte er fyldt med sukker. I stedet, bruge frisk presset lime juice og tilføje en lille smule af agave sirup, hvis det ønskes. Brug frisk presset juice i alle dine drikkevarer, der kalder for frugtsaft; saft koncentrater eller juice, cocktails kan indeholde tilsat sukker, mens 100 procent juice indeholder kun naturlige sukkerarter.

Om Forfatteren

Jody Braverman er en professionel forfatter og redaktør, der er baseret i Atlanta. Hun studerede kreativ skrivning på American University of Paris og modtog en Bachelor i engelsk fra University of Maryland. Hun har også modtaget personlig træner certificering fra NASM og hendes 200 timers yoga lærer certificering fra YogaWorks.

ADVERT

Mest populære