Sund Kost >> Sunde Måltider

Lav Sukker i Kager Æblemos

Skrevet af Marie Dannie; Opdateret juli 20, 2017

Æblemos kage -- duftende, krydret og sød -- bringer med den duft og smag af æbler, og kan nemt gøres med fælles spisekammer varer. Mens sukker er vigtigt for ømhed og fugtig i bagværk, en kost med højt tilsat sukker kan føre til en øget risiko for vægtøgning i henhold til American Heart Association. For at holde din kage lavt tilsat sukker, skal du bruge hjemmelavet æblemos og overveje at bruge en sukker erstatning, mens bagning.

Æblemos Valg

Hvis du køber æblemos, skal du vælge en usødet udvalg, da det har færre kalorier og mindre sukker. En 1-cup, der tjener usødet æblemos har 102 kalorier og 23 gram sukker. Igen en 1-cup servering af sødet æblemos har 167 kalorier og 36 gram sukker. Du kan også nemt lave din egen æblemos i hjemmet, som madlavning ned friske æbler med kanel, muskatnød og andre krydderier. Dette giver dig mulighed for at kontrollere mængden af sukker, mængden af krydderi-og også den type af apple-nogle æbler er naturligvis sødere end andre.

Sødestoffer

Kunstige sødestoffer, som stevia og sucralose, ikke indeholder sukker, men brug dem i bagning vil føre til en hårdere, fladere og mere tørre kager. Kunstige sødestoffer i stedet for sukker i bagværk, vil også påvirke farven af det færdige produkt. Sucralose er almindeligt brugt i bagværk, som er stevia. Stevia er en sukker-fri og kaloriefrit sødestof, der er fremstillet af stevia planten. Denne helt naturlige kunstige sødestof også sælges som et kosttilskud i sundhed, fødevarer og dagligvarer butikker. Både sucralose og stevia er generelt anerkendt som sikre af den AMERIKANSKE Food and Drug Administration. Der har været nogle sundhedsmæssige betænkeligheder med hensyn til stevia, herunder øget risiko for kræft, selv om disse påstande er ikke blevet understøttet gennem forskning. For sucralose, højt forbrug kan føre til en afførende virkning og diarré.

Brug Af Sødestoffer

University of Illinois Udvidelse anbefaler, at erstatte det ikke mere end 2 kopper sukker med kunstige sødestoffer. Både sucralose og stevia kan bruges til bagning. Den nøjagtige substitution beløb varierer afhængigt af sødestof, der bruges. Mens sucralose er 600 gange sødere end sukker, nogle mærker, der indeholder sucralose er fortyndet, så de har den samme sødme per volumen som sukker. I modsætning til sucralose, som er købt som et pulver, stevia kan købes som løst pulver og væske. Det er 100 til 300 gange sødere end almindeligt sukker, og kan også bruges i stedet for sukker i æblemos kage. Mens de nøjagtige erstatning af stevia varierer afhængigt af brand, 1 kop sukker, der er svarende til omkring 1/3 til 1/2 tsk stevia pulver, eller 1 tsk flydende stevia.

Orlov ud Frosting

Æblemos kager er ofte matteret -- en rig buttercream eller dejlige cream cheese frosting bliver bekendt valg. Men frostingen er også ofte højt indhold af sukker, med op mod 4 kopper sukker pr matteret kage. For at reducere mængden af sukker i din kage er frosting, kan du bruge en sukker erstatning, eller du kan vælge at udelade frosting. Overveje at tjene din æblemos kage med en skefuld æblemos eller med græsk yoghurt på siden for at holde den kage, lavt sukkerindhold. Hvis du vælger at bruge frosting, tynde ud frosting med en lille smule vand og dryp det på kagen. Dette giver dig den fordel, frosting, men i en mindre servering størrelse. 2 spsk servering af vanille frosting har 138 kalorier per portion, mens en 2-spsk servering af græsk yoghurt har kun 13 kalorier per portion. En enkelt servering af frosting har også næsten 21 gram sukker, mens en portion græsk yoghurt, der er mindre end 1 gram sukker. Dette skaber et kalorie underskud på 125 kalorier per portion, som med tiden kan tilføje op, og kan hjælpe med vægttab.

Om Forfatteren

Marie Dannie har været en professionel journalist siden 1991, med speciale i ernæring og sundhed emner. Hun har skrevet til "kvindens Egen", "Daily Mail", "Daily Mirror" og "Telegraph." Hun er en registreret diætist og har en Bachelor of Science grad med udmærkelse i food science fra University of Nottingham.

Foto Credits

  • Lucas, Allen/Digital Vision/Getty Images
ADVERT

Mest populære