Sund Kost >> Ernæring

Lav Natrium Og Ingen Raffineret Sukker for Sundhed Årsager

Overskydende sukker eller salt indtag kan påvirke din sundhed. Hvis du lider af helbredsmæssige problemer, såsom hjertesygdomme eller diabetes, eller hvis du fører en meget stillesiddende livsstil, en lav-natrium-og lav-sukker kost kan være til gavn for din generelle sundhed. Hvis du har en historie af diabetes eller hjertesygdomme, i din familie, skal du kontakte din læge for at se, hvis du har brug for til at sænke mængden af natrium-eller raffineret sukker i din kost. At vælge at erstatte fysiske eller råsukker for raffineret sukker, kan være en fordel, da denne substitution vil naturligvis tilføje ekstra smag og spore vitaminer og mineraler til din kost.

Natrium

Natrium er et naturligt forekommende stof i alle fødevarer. For lav-natrium kost, de fleste af natrium, der skal reduceres, er fra kosten natrium. MedlinePlus anbefaler en højde af 2.300 mg natrium per dag for voksne. Dette svarer til 1 teskefuld bordsalt.

Mange mennesker forbruge langt mere end dette beløb dagligt, især hvis deres kost er centreret omkring hurtig mad, tilberedt produkter såsom mikrobølgeovn middage, og dåse suppe og stærkt forarbejdede fødevarer såsom kødpålæg. Natrium er nødvendigt for basale kropslige funktioner, men for meget kan føre til for højt blodtryk og andre sundhedsmæssige komplikationer såsom kongestiv hjertesvigt, nyresvigt og skrumpelever.

Lav-Natrium Ideer

Brug flere urter og krydderier i din madlavning til at skære ned på overskydende salt og natrium. Ved hjælp af tørrede eller friske krydderurter i din foretrukne retter tilføjer en masse ekstra smag uden salt. Omfatter friske, hakkede krydderurter i din salat, eller tilføj lidt ekstra tørret timian, rosmarin eller oregano til din omeletter, stege, supper, gryderetter, grillet kød. Hvis du er ved at tilføje ekstra krydderurter til kød, marinere dine fødevarer for en ekstra time eller to for at lade de varianter udvikle sig. Dette kræver ikke meget mere arbejde, og det vil give dig en meget velsmagende parabol, der er sundt, og lavt natrium.

Raffineret Sukker

Raffineret sukker er blandt de mindst sunde fødevarer. Den høje grad af forarbejdning af sukker gennemgår strimler det af mange ernæringsmæssige fordele, herunder trace vitaminer og mineraler, der findes i naturlige eller råsukker. Raffineret sukker er tomme kalorier, hvilket betyder, at de ikke yder nogen ernæringsmæssige fordele, mens markant at øge kalorie niveauer i fødevarer. Raffineret sukker kan foretages fra en række kilder, men almindelige syndere omfatter hvidt sukker og sirup. Raffineret sukker har en tendens til at være den mest almindelige form for tilsat sukker i mange forarbejdet eller tilberedt fødevarer, såsom frosne middage eller junk food. Læs næringsdeklarationen til at bestemme mængden af tilsat sukker, og ved at vælge produkter, der bruger rå eller naturlige sukker i stedet. For meget sukker forbrug kan føre til diabetes, vægtstigning og dårlige tandsundhed.

Erstatninger og begrænsning

Reducere raffineret sukker forbrug ved at vælge sukker-fri fødevarer, rå eller naturligt sødede fødevarer og drikkevarer og ved at reducere antallet af tilberedt eller forarbejdede fødevarer i din kost. Hvis du er madlavning i hjemmet, brug af råsukker eller naturlige sødestoffer som en erstatning for raffineret sukker i opskrifter. Fælles naturlige sødestoffer omfatter honning, agave sirup, ahornsirup og stevia. Alle disse kan findes i specielle helsekostforretninger, eller, i tilfælde af ahornsirup og honning, de kan også findes i kæden købmandsforretninger.

Om Forfatteren

Isabelle Hannigan har været en professionel skribent siden 2004, med artikler, der optræder i nationalt distribueret aviser som "National Post." Hun er en registreret diætist og sports ernæringsekspert, og har arbejdet for University of Guelph og Atlet ' s Verden. Hannigan har en B. S. i biokemi fra McMaster University og en M. S. i nutritional sciences fra University of Guelph.

Foto Credits

ADVERT

Mest populære