Sund Kost >> Sunde Måltider

En fedtfattig Dessert Kirsebær Tærte Bruger Dåse Kirsebær

Reducere fat i en skomager kræver faldende smør og andre fedtstoffer i sin kiks topping. Dåse kirsebær, både søde og sure, indeholder næsten ingen fedt. Den mindst fede opskrifter fjerne æg og fede mælkeprodukter i drop småkage dej skovles på frugt for at skabe den knoldede, brosten se, hvor amanda er opkaldt. Nogle opskrifter erstatning vegetabilsk olie til smør.

Mængden af Fedt i Dåse Kirsebær

En portion fedtfattige cherry alt-ergo indeholder ca 1/2 kop dåse kirsebær-enten sød eller sur-hvilket er lig 126 gram, ifølge det AMERIKANSKE Department of Agriculture. For surkirsebær, en servering af, at størrelsen indeholder omkring 0,1 gram fedt. Fedt i 1/2 kop sød dåse kirsebær svarer næsten til 0,2 gram. Hvis begge typer af kirsebær er pakket i lys sirup 1/2 kop af den sure form indeholder omkring 75 kalorier, der henviser til, at den samme mængde af den søde type, der har omtrent 67.

Smør, Afkortning og Olie

Fedt tilføje ømhed til skomager topping. Selv om nogle opskrifter bruge vegetabilske kortere eller margarine, de fleste kalder for smør i mængder, der spænder fra 2 til 8 spsk for retter, der leverer cirka otte portioner. En spiseskefuld smør, har næsten 12 gram fedt i alt, hvoraf 7 er mættet. En spiseskefuld af monoumættede madlavning olie, som raps, indeholder 14 gram fedt. Enkeltumættet fedt er et sundere valg, men fordi det reducerer low-density lipoprotein, det "dårlige" kolesterol, og øger high-density lipoprotein, den gode slags. I modsætning, det mættede fedt i smør og transfedtsyrer i afkortning og margarine øger LDL.

Andre Fedtstoffer i Skomager Topping

Mættet fedt kommer primært fra animalske produkter som æg og mælkeprodukter, der ofte indgår i skomager topping. Et stort æg indeholder en blanding af næsten 5 gram fedt i alt. Mælk og kærnemælk -- fra fuld-fedt at skimme sorter-er særligt almindelige ingredienser i skomager opskrifter. Skomager opskrifter giver otte portioner ofte indeholder ca 1/2 kop mælk eller kærnemælk i deres pynt. En halv kop 2-procent-fedt mælk eller reduceret-fedt kærnemælk er en smule mere end 2 gram fedt i alt, mere end halvdelen, der er mættet.

Ændring Høj-Fedt-Opskrifter

Et kirsebær tærte opskrift, der indeholder en spiseskefuld smør per portion, æg, mælk og kærnemælk er lækker, men et højt indhold af fedt. Opskrifter fald i fedt som en eller flere af disse ingredienser er enten fjernes eller reduceres. Når erstatte olier til faste, mættet fedt, kokke nødt til at acceptere, at teksturen af en skomager topping bliver tungere.

Lav-Fedt Kirsebær Tærte Opskrifter

Diabetisk kogebøger er gode kilder til dessert opskrifter, der er lavere i fedt samt sukker. Folk, der har diabetes, er i høj risiko for hjertesygdom, så diabetisk kost, stress samlede fedt reduktion og især have fokus på at begrænse mættet fedt. I hendes kogebog "Diabetic Drøm Desserter," Sandra Woodruff tilbyder en 8-servering tærte, der kan laves med bær og kirsebær. Hendes opskrift begrænser fedt til små mængder af raps olie-og fedtfrie eller low-fat kærnemælk.

Om Forfatteren

Alicia Rudnicki Bibliotek Mix hjemmeside blander bog buzz for alle aldre. En gartner, skriver hun til California ' s Blomster ved Havet børnehave. Hun har en Bachelor i journalistik fra UC Berkeley, en Master of Arts i undervisningen fra CU Denver, og har undervist K-12.

Foto Credits

  • Jupiterimages/Stockbyte/Getty Images
ADVERT

Mest populære