Sund Kost >> Sunde Måltider

Low Carb Snacks Og Slik

Uanset om du ser din kulhydratindtagelse til at kontrollere diabetes eller forsøger at tabe sig med en low-carb diæt, du behøver ikke at tage afstand fra snacks og slik til at vedligeholde din kost plan. Low-carb lækkerier kan være en vigtig del af din kost som helhed, fordi lejlighedsvis mellemmåltider kan hjælpe med at forhindre cravings eller mellem-måltid sult, som senere fører til overspisning.

De vigtigste Komponenter i Low-Carb Snacks

De vigtigste komponenter til lav-carb snack er protein, fibre og sunde fedtstoffer. En undersøgelse offentliggjort i januar 2013 i tidsskriftet "Appetite" fandt, at mennesker, der indtager en frokost-snack med et højt indhold af protein spiste mindre i løbet af et efterfølgende måltid og ventede længere, før de spiser deres hovedmåltid end dem, der spiste en lav-protein version af den samme snack. Protein-rige fødevarer omfatter magert kød, fisk, skaldyr, nødder, frø og mejeriprodukter. Kostfibre, der findes i bælgfrugter, nødder, frø, frugt, grøntsager og hele korn, hjælper også mæthed. Sunde fedtstoffer, såsom monoumættede fedt, olivenolie og omega-3 fedtstoffer, der findes i fisk, tilføje en tilfredsstillende tekstur og "fornemmelsen i munden" til din snack, men de bør anvendes i moderate mængder, fordi de er høj i kalorier.

Sød Low-Carb Lækkerier

Hvis du finde dig selv trang til dessert, selv før du har startet planlægning middag, opt for en low-carb snack med et strejf af sødme. En lille skål af høj-protein, plain yoghurt med et par af høj-fiber blåbær eller hindbær og et drys af hørfrø, der gør en sund lav-carb snack. Du kan også parre et par skiver af pære med en pind af streng ost eller æble-skiver med peanut butter til at skabe en naturligt sød snack, der ubesværet balancerer en lille dosis af kulhydrater med proteiner og fedt. Ricotta ost sødet med det kunstige sødestof af dit valg og et strejf af kakao pulver skaber en cremet chokolade, dessert, der er lav i kulhydrater.

Lækker Snack Idéer

Fedtfattig ost, en skefuld vand-fyldt dåse tun og et par low-carb, high-fiber rug chips kan fylde dig op mellem måltider, når du er trang til søde fødevarer. Kogt eller dampet edamame tilføjer et strejf af Asien til din frokost-snack, eller du kan gå farverige med skiver gul og rød peber, dyppes i en fiber-rige hummus eller i guacamole, frisk avocado, som er høj i enkeltumættet fedt.

Smart Snacking Vaner

Snacks fungere som en mellem-måltider sult-buster, men de burde ikke være så tung og mættende, at de træder i stedet for dine regelmæssige måltider. Planlægning af dine snacks før tid, hjælper dig med at modstå impulsive at spise og holder dig på sporet, hvis du er forsøger at holde fast i en lav-carb måltid planer. Mindful eating også hjælper med at holde mellemmåltider under kontrol, så dedikere tid til at spise din snack, og koncentrere sig om smag og tekstur i stedet for tankeløst gumlede, mens du er koncentreret om noget andet.

Om Forfatteren

Bridget Coila har specialiseret sig i sundhed, ernæring, graviditet, pet og forældrerollen emner. Hendes artikler har optrådt i Ilt, Dansk Fitness og på forskellige hjemmesider. Coila har en Bachelor of Science i celle-og molekylær biologi fra University of Cincinnati, og mere end 10 års medicinske forskning oplevelse.

Foto Credits

  • PhotoObjects.net/PhotoObjects.net/Getty Images
ADVERT

Mest populære