Sund Kost >> Sunde Måltider

Low Carb Mock Spanske Ris

Traditionelle spanske ris er nok stivelse og fedt i en kop til at opretholde de fleste mennesker, for en dag eller to, selvom det er normalt spises som et single serving side parabol. Mock spanske ris, men fortrænger ris med blomkål, så det er ikke kun lav-carb og næringsstof-rige, men også en skål alle sine egne, som ikke behøver at konkurrere med traditionelle spanske ris til et sted på bordet.

Traditionelle Spanske Ris

"Spansk" ris næsten altid henviser til den hvide ris og tomat side parabol serveres med retter som enchiladas eller tacos. De krydderier i spanske ris kan variere blandt kokke, men normalt består glutinous ris sauteret i fedt og derefter simret i tomater, kylling materiel, hvidløg og løg. Spanske ris typisk er 640 kalorier, 28 gram fedt og 144 gram kulhydrater. Fedt kalorier kommer fra sautering ris, som absorberer madlavning fedt, hvilket kunne være fedt, vegetabilsk olie eller smør, afhængigt af den opskrift.

Low-Carb Mock Spanske Ris

Traditionelle spanske ris ikke give dig en mulighed for at reducere kulhydrater; ris har 151 kulhydrater pr kop ligegyldigt, hvordan du tilbereder det. Low-carb mock spanske ris, på den anden side, opfordrer til, at blomkål i stedet for ris, som har 5.3 gram kulhydrat pr kop. Carb tæller er ikke den eneste grund til, at blomkål er den vegetabilske af valg til at erstatte ris i spanske ris; når hakket eller revet, let kogt blomkål har en konsistens og farve præget af hvide ris, og det antages, fed smag let. Mock spanske ris kan ikke erstatte de traditionelle spanske ris, men det gør en forfriskende let og krydrede side parabol, der ikke vejer dig ned, eller kort du på smag. Mock spanske ris er 46 kalorier, 1 gram fedt og 9 gram kulhydrater pr kop.

Næringsstoffer i Mock spanske Ris

Hvis en low-carb, spansk-ris alternativ-og en, der ikke ofre smag eller konsistens, enten -- er, hvad du ønsker, mock spanske ris er du dækket. Men fordelene stopper ikke der. En kop blomkål giver 77 procent af DV C-vitamin, 20 procent DV af thiamin og op til 9 procent DV af en række mineraler. En kop kogte hvide ris, men har mindre end 4 procent af DV næsten alle vitaminer og mineraler, spar 23 procent DV af mangan.

Hvordan man Laver Lav-Carb Mock spanske Ris

Mock spanske ris er alle om tekstur -- hakke, neddeling eller rist blomkål i stykker små nok til at føle, og ligner riskorn, uden at slibe dem. Du også nødt til at koge blomkål længe nok til at gennemsyre det med smag, uden at miste sin al-dente fasthed. Puls blomkål buketter 10 sekunder, to eller tre gange i en food processor til at få den ønskede ensartet tekstur. Efter at hakke, sauter løg og hvidløg i en ringe mængde af olivenolie, indtil de er bløde, tilsæt derefter blomkål og tomater og kog dem i cirka fem minutter.

Om Forfatteren

A. J. Andrews arbejde har optrådt i Mad og Vin, Fricote og "BBC Good Food." Han bor i Europa, hvor han bager med vild gær, mælk geder ost og forbereder sig til Retten i Master Sommeliers niveau II eksamen. Andrews har modtaget formel uddannelse på Le Cordon Bleu.

Foto Credits

  • Jupiterimages/Stockbyte/Getty Images
ADVERT

Mest populære