Sund Kost >> Sunde Måltider

Vil Lave Carb Får Du Lean?

Skrevet af Andrea Cespedes; Opdateret: November 19, 2018

Low-carb diæter stadig som en måde at tabe sig, og forskning, der understøtter deres effekt. En meta-analyse af undersøgelser, der er offentliggjort i 2006 nummeret af "Archives of Internal Medicine" besluttet, at lav-kulhydrat kost, der ikke begrænser kalorier til at virke så effektivt som lav fedt, kalorie-kontrolleret kost i at stimulere vægttab i op til 1 år. Du kan tabe pounds uden positivt at ændre din organ sammensætning, selv om. Den fordel, at lav-carb diæter kan være i deres evne til at fremme fedt tab samt den samlede vægttab, at skabe et slankere udseende krop.

Low-Carb Lowdown

En low-carb diæt, som de er defineret af American Diabetes Association, indeholder 130 gram kulhydrater eller færre daglige eller 26 procent af de kalorier på en 2,000 kalorie-per-dag kost. Undersøg dette beløb til Institute of Medicine ' s retningslinjer, som kræver, 45 til 65 procent af dine kalorier skal komme fra kulhydrater. På en 2,000 kalorie diæt, vil dette være mellem 225 og 325 gram kulhydrat pr dag. Nogle lav-carb diæter, såsom Atkins diet, kan kalde for endnu færre kulhydrater. En low-carb diæt understreger protein-især kød, fisk og fjerkræ -- og fedtstoffer. Du vil spise få, hvis nogen, gryn, brød, pasta, stivelsesholdige grøntsager, frugter og sukkerholdige slik.

Effekt på kropssammensætning

Mange typer af kost hjælpe dig med at tabe vægt, men at få lean kræver, at du til at tabe fedt. Resultaterne fra en 2011 undersøgelse offentliggjort i "The Læge og Sports Medicine" viste, at kvinder, der fulgte en low-carb diæt tabte mere vægt og fedt end dem, der fulgte en højere carb kost, der indeholder det samme antal kalorier. De kvinder, der også deltog i en øvelse program, der er involveret konditions-og styrketræning. En tidligere undersøgelse, der blev offentliggjort i 2002-udgaven af "Canadian Journal of Physiology and Pharmacology," erklærede, at en kalorie-begrænset, low-carb kost bestående af 70 gram kulhydrater dagligt fremmes vægttab og fedt tab i løbet af en 8-ugers periode.

Hvorfor Low-Carb Fører til Lean

Når man skærer kulhydrater, du begrænser mange fødevarer, der er tætte kilder til kalorier, og spise færre kalorier, fører til vægttab. Skal du også øge dit indtag af protein og fedt, makronæringsstoffer, der gør du føler dig fuld, så kan du blive mindre modtagelige for overspisning. En undersøgelse offentliggjort i "Journal of the American Medical Association" i 2012 viste, at når de er efter en lav-kulhydrat, høj-protein kost, mennesker har en tendens til naturligt brænde omkring 300 kalorier mere om dagen end de gør, når følgende et lavt kalorieindhold, fedtfattig kost. Forbrugende overskydende kulhydrater i også får din bugspytkirtlen til at frigive for meget insulin, hvilket tilskynder til opbevaring af ekstra kalorier som fedt. Når du skære ned på kulhydrater, vil dit blodsukker stabiliserer sig, og din krop er mere tilbøjelige til at bruge fedt som brændstof. Kulhydrater kan forårsage dig til at holde på vandet, så når du begrænser dem, du vil også begrænse væskeophobning, som reducerer hævelser og oppustethed.

Ikke en Kur-Alle

En low-carb diæt kan naturligvis føre dig til at spise færre kalorier, fordi protein og fedt er mere mættende. Hvis din low-carb planen indeholder flere kalorier, end du forbrænder dagligt, selvom du sandsynligvis ikke vil få slankere og kan faktisk tage på i vægt. Kulhydrater er en vigtig energikilde for dine muskler. Stærkt begrænse dem kan forstyrre din træning udholdenhed og styrke. Hvis du er i stand til at udøve, vil du ikke være i stand til at opbygge muskler, der bidrager til en slank, sund-se billede.

Om Forfatteren

Andrea Cespedes er en professionelt uddannet kok, som har fokus på studier inden for ernæring. Med mere end 20 års erfaring i fitness-branchen, hun trænere cykling og løb, og underviser i Pilates og yoga. Hun er en Amerikanske Råd om Motion-certificeret personlig træner, RYT-200 og har grader fra Princeton og Columbia University.

ADVERT

Mest populære