Sund Kost >> Ernæring

Low Carb, High Magert Protein Måltider

At spise en lav-carb diæt kan hjælpe dig med at kaste pounds eller med at styre din vægt, i henhold til MayoClinic.com. Når du reducere din indtagelse af et næringsstof, selv, skal du øge din indtagelse af en anden. For eksempel, hvis du sænke dit kulhydratindtag, du kan få brug for at spise mere protein for at fortsætte får nok kalorier fra dit daglige måltider. MayoClinic.com angiver, at du bør undgå at spise mere end 3 ounce af magert kød per portion, så størstedelen af dit protein forbrug skal komme fra bælgfrugter og andre protein-rige kilder.

Æggehvide Kamp

Æggehvider er næsten fedt - og kulhydrat-gratis, men de er fyldt med protein. For nemheds skyld, købe kartoner af æggehvider, så du ikke behøver at bekymre dig om at adskille og kasserer enkelte æggeblommer. Brug en non-stick eller krydret støbejerns stegepande at forhindre stikning, eller tilføj en dråbe olie. Brug olie sparsomt -- hver teskefuld af olivenolie har 40 kalorier og 4.5 gram fedt. Tilføj low-carb grøntsager, lav-salt, krydderier eller magert kød til din æggehvide scrambles, afhængigt af hvad der er tilgængeligt. En kamp med 12 æggehvider og 1 kop spinat har 213 kalorier, 44 gram protein, 3 gram kulhydrater og mindre end 1 gram fedt.

Tofu med Grøntsager

Tofu er bemærkelsesværdige protein-indhold med minimal kulhydrater. Hvis du bruger lys, tofu, er det fungerer som en sund magert protein til hvert måltid. Tofu er nemmeste at lave mad ved dampning, men du kan også stege det eller koge det i en let olieret pande. På sin egen, tofu er nærende, men tilføjer grøntsager gør måltidet mere tilfredsstillende. Broccoli, rosenkål og andre ikke-stivelsesholdige grøntsager er ideelle. Enten kaste tofu med grøntsager i en skål eller pak blandingen i en stor salat eller kål blade. Et måltid lavet af 10 ounces lys, fast tofu og 1 kop hakket broccoli har 139 kalorier, 22 gram protein, 8 gram kulhydrat og 2 gram fedt.

Hytteost med Kylling

Hytteost er en salthed, der fungerer godt med velsmagende ingredienser. Mens 1 procent hytteost har et lidt højere indhold af kulhydrater, er det lavere indhold af fedt og højere proteinindhold end sødmælk sorter. Snarere end at spise hytteost almindeligt, mix i nogle kogt kyllingebryst eller andet magert kød for at gøre det mere væsentlige. Skiftevis, spise hytteost på toppen af kogt magert kød. Du kan også tilføje ingredienser såsom tomater, løg eller skalotteløg for ekstra smag; et drys af jorden sort peber, cayenne peber og paprika vil også gøre hytteost lækrere. Et måltid lavet af 2 kopper 1 procent hytteost og 3 ounces kogt, skinless kyllingebryst har 466 kalorier, 82 gram protein, 12 gram kulhydrater og 7 gram fedt.

Krabbe-Fyldte Peberfrugt

Krabbe er lav i fedt, der er fri for kulhydrater og et højt proteinindhold. Dens lys smag og blød konsistens der fungerer godt med næsten enhver smag, stick med grundlæggende krydderier som citronsaft eller jorden sort peber til at forhindre overvældende kød. Blend krabbe kød med en lav-carb grøntsager såsom butterhead salat eller kål før fyld den i en halv peberfrugt, et let måltid. En tjener foretaget fra 3 ounces konge krabbe kød, halvt en stor rød peberfrugt og to selleri stilke har 120 kalorier, 17 gram protein, 7 gram kulhydrat og 2 gram fedt. Tilføje fugt med purerede hytteost eller yoghurt; skiftevis, og skær peberfrugt i strimler og dyppe dem i en krabbe og veggie blanding.

Om Forfatteren

Serena Stilarter er en Colorado-baseret forfatter, der har specialiseret sig i sundhed, fitness og mad. Taler tre sprog og arbejder på et fjerde, Styles er at forfølge en Bachelor i Lingvistik og forbereder sig på at rejse verden rundt. Når stilen er ikke at skrive, at hun kan blive fundet vandring, madlavning eller at arbejde som en certificeret kostvejleder.

Foto Credits

ADVERT

Mest populære