Sund Kost >> Sunde Måltider

Hvordan til at Tabe Vægt på at Slippe af med Et Reservehjul

Skrevet af Serena Stilarter; Opdateret juli 20, 2017

Programmer, der fremmer en plet reduktion, såsom dem, der er rettet mod ekstra dæk med crunches, er en forvrængning af de mest effektive måder at opnå vægttab, ifølge den Amerikanske Råd om Motion. Smelter fedt fra et bestemt område af din krop, er umuligt. Hvis du slim ned, men overordnet, vil din krop ikke har noget valg men at skære væk problem zoner. Med dette i tankerne, er den bedste måde at slippe din reservehjul er at tabe sig ved at følge en sund kost og en øvelse rutine. Din læge kan hjælpe dig med at finde et vægttab program, som vil arbejde for dig.

Håndtere Din Kost

Stock dit spisekammer og køleskab med hele fødevarer hæfteklammer som frugt, grøntsager, magert kød, fisk, fuldkorn, nødder, frø, æg og fedtfattige mejeriprodukter. Whole foods har færre kalorier og færre usunde ingredienser end færdigpakkede måltider, cookies, chips og andre sukkerholdige eller fedtet behandler. Spring sodavand og andre sukkerholdige drikkevarer, vælger almindeligt vand eller usødet te. Forberede dine måltider i hjemmet ved hjælp af friske råvarer, der begrænser restaurant udflugter og ture ud så meget som muligt. Når du spiser ude, vælge magert kød og fisk uden saucer eller panering, så godt som friske dampede grøntsager eller en side salat med olie og eddike. Tage en del af dine måltider hjem for at holde portionsstørrelser i check.

Holde en Fødevare Tidsskrift

Når du har givet din mad levere en makeover, starte optagelsen af kalorier i hver mad og drikke, du indtager i et kalorieindhold tidende. Du kan bruge dette tidende til at ændre dine spisevaner, bør din vægt tab langsom. Spørg efter antal kalorier af måltider på restauranter og bruge en calorie tracker eller ernærings-database for at finde kalorieindhold oplysninger for friske fødevarer. Tally op i dine kalorier ved slutningen af hver dag til at gøre, at sørge for, at du opholder dig inden for dine mål.

Få Bevægelige

Motion i 30 til 60 minutter, de fleste af ugens dage. Jogging, cykling, dans, aerobic, kropsvægt øvelser, vægtløftning eller hjemme workout Dvd ' er er alle gode valg. Hvis du ikke ved hvor du skal starte, kan du overveje at bruge en fysisk træner fra dit lokale træningscenter, eller spørg din læge til at hjælpe dig med at designe en rutine. I tillæg til motion, bør du omfavne en mere aktiv livsstil med fritidsinteresser som vandring, cykling eller svømning. Gør det til en vane at gå til butikken, i stedet for at køre, tage trappen i stedet for elevator og parkering på bagsiden af parkeringspladser i stedet for at kæmpe for de forreste pladser. Jo mere aktiv du er, jo flere kalorier du vil brænde, og jo hurtigere vil du tabe sig.

Sporing Af Fremskridt

Veje dig en gang om ugen og registrere din vægt i din kalorieindhold tidende. Lad det ikke modløse, hvis du ikke kan se ændringer hver eneste uge, det er normalt, at din vægt kan svinge så meget som 4 pounds per dag. Hydrering niveauer, som afhænger af, hvad du spiser og hvor mange gange du bruge toilettet i dag, vil påvirke din vægt. Ud over vejer dig selv, kan du overveje at tage en "før" billede, så du har en visuel indikator af dine fremskridt.

Justere Planen

Justere din kost, som er nødvendige for at lette vægttab. Hvis du motionerer regelmæssigt, for at føre et aktivt liv og spiser en sund kost, bør du tabe sig. Reducere mængden af kalorier, du spiser, med 250 til 500 kalorier dagligt, hvis du ikke kan se nogen vægttab for en hel måned. I almindelighed, har 1.000 til 1.200 kalorier om dagen vil hjælpe de fleste kvinder at tabe sig sikkert, mens de fleste mænd vil tabe sig, har 1.200 til 1.600 af kalorier per dag, i henhold til den Nationale Sundheds -, Blod-og Lunge Institut. Spørg din læge til at fastsætte en kost plan, der er sikkert og sundt for dig.

Om Forfatteren

Serena Stilarter er en Colorado-baseret forfatter, der har specialiseret sig i sundhed, fitness og mad. Taler tre sprog og arbejder på et fjerde, Styles er at forfølge en Bachelor i Lingvistik og forbereder sig på at rejse verden rundt. Når stilen er ikke at skrive, at hun kan blive fundet vandring, madlavning eller at arbejde som en certificeret kostvejleder.

Foto Credits

  • Visage/Stockbyte/Getty Images
ADVERT

Mest populære