Sund Kost >> Kost

Hvordan til at Tabe Vægt med den franske Måde

I Usa, næsten én ud af tre personer, der betragtes som overvægtige, hvilket fører til en højere risiko for hjertesygdomme, forhøjet blodtryk, slagtilfælde, type 2 diabetes og en række andre forhold. For at sammenligne, er det kun en ud af 10 personer i Frankrig betegnes som overvægtige. Den franske spise anderledes end de fleste mennesker i Usa, både i, hvad de forbruger, og hvordan de ser mad. Flytte din kost til at blive mere svarer til, hvordan den franske spiser, vil hjælpe dig med at tabe i vægt mens du nyder din mad mere.

Spise Uforarbejdede Fødevarer

Den franske måde at spise indebærer hyppige shopping for friske råvarer, og med lidt plads til forarbejdede fødevarer. Ved at eliminere de fleste forarbejdede fødevarer, den franske kost er langt mindre natrium, transfedtsyrer, sukker, konserveringsmidler, og som generelt kalorier end de fleste Amerikanske kost. Følg spidsen af fransk af den tid, det tager at tilberede dine egne måltider i stedet for at dreje til forarbejdede fødevarer. For at sammenligne, en middag med en lille servering af 10 frosne måltid kylling nuggets har næsten 600 kalorier, 40 gram fedt, 1,110 mg natrium og 86 mg kolesterol. I modsætning til middag med 3 ounces kyllingebryst kogt i 1 ounce af hvid vin, serveret med en lille skive af fransk brød og halv kop grønne ærter har 272 kalorier, 3 gram fedt, 268 mg natrium og 54 mg kolesterol. Mens mere tidskrævende at forberede og potentielt dyrere, frisk, uforarbejdede middag er bedre til din talje og din generelle sundhed.

Drikke Vand

En gennemsnitlig fransk person drikkevarer næsten 147 liter vand på flaske et år, men kun 37 liter sodavand. En gennemsnitlig bosiddende i Usa drikkevarer bare 46 liter vand og en kæmpestor 216 liter sodavand om året. For perspektiv, tilføjer du omkring 115,100 kalorier i din kost ved at drikke 216 liter creme soda hvert år. I betragtning af, at et kilo fedt svarer til 3.500 kalorier, dette eksempel på Amerikansk kunne miste næsten 33 kilo på et år ved at udskifte sodavand med vand, der er kalorie-fri.

Nyd Hvert Måltid

Du kan elske din mad, og stadig tabe sig, hvis du kan genkende forskellen mellem nydelse og frådseri. Snarere end at spise så meget som muligt, det franske spise deres måltider langsomt og nyd hver bid. Mens den franske tage længere tid at spise deres måltider, de spiser også mindre ved hvert møde. Tage mindre bidder og lægge ned på din gaffel eller ske, mens du tygger. Som du tygger, fokus på virkelig at smage din mad og nyder sin tekstur -- det er meget lettere at gøre, hvis du spiser væk fra din computer eller TV. I henhold til MayoClinic.com hvis dine måltider, senest for mindre end en halv time, er du ikke giver din krop tid til at erkende, at din mave er fuld. Dette kan resultere i at spise mere end 200 ekstra kalorier ved hvert måltid.[Se Res 4]

Stop Mellemmåltider

Den franske sjældent nyde snacks, fordi de normalt udsigt sult mellem måltiderne som en positiv ting, snarere end noget, for at forhindre. Sult bygger en appetit og gør dine måltider sjovere, når du sidder ned for at spise. At afholde sig fra snacks sparer hundredvis af kalorier hver dag, og kan hjælpe dig med at begynde at kaste pounds.

Mere

I Usa, mange mennesker, der gå ud af deres måde for at undgå at gå et eller andet sted, for eksempel at køre til en butik, der er bare en blok eller to væk. Gå til butikken, eller til offentligt transport-område, er mere almindelige i Frankrig. Denne øgede fysiske aktivitet forbrænder kalorier og hjælper med at holde vægten off.

Om Forfatteren

Serena Stilarter er en Colorado-baseret forfatter, der har specialiseret sig i sundhed, fitness og mad. Taler tre sprog og arbejder på et fjerde, Styles er at forfølge en Bachelor i Lingvistik og forbereder sig på at rejse verden rundt. Når stilen er ikke at skrive, at hun kan blive fundet vandring, madlavning eller at arbejde som en certificeret kostvejleder.

Foto Credits

  • Digital Vision./Digital Vision/Getty Images
ADVERT

Mest populære