Sund Kost >> Kost

Hvordan til at Tabe sig Hurtigt, Mens man Spiser Jævnligt

Skrevet af Carly Schuna; Opdateret November 27, 2018

At tabe sig handler om at skabe en kalorie underskud. Du skal konsekvent at forbrænde flere kalorier, end du spiser og drikker, hvilket kan være svært, hvis du har en sund appetit. Du behøver dog ikke at arbejde tre timer om dagen, eller begrænse dig selv til kun at spise salat. Et sundt og effektivt vægttab strategi indebærer, at regelmæssig fysisk aktivitet og et sundt måltid mad plan, at du nyder at spise.

Kost I Forhold Til Motion

Før du begynder på en vægttab plan, der involverer ikke spise ændringer, bør du vide, at det kan være en op ad bakke klatre. Både Dr. Timothy Kirke Pennington Biomedical Research Center og Dr. Donald Hensrud af MayoClinic.com skriv, at det er meget nemmere at tabe sig ved at skære kalorier, end ved at udøve. Resultaterne af en undersøgelse fra forskere ved Fred Hutchinson Cancer Research Center back up, som påstanden. I en 2011-gennemgang af undersøgelsen er offentliggjort i tidsskriftet "Fedme", overvægtige og fede kvinder, der udøves uden at ændre deres kost tabt 2,4% af deres starter organ vægte, men kvinder, der dieted uden at udøve tabt 8,5 procent af deres udgangspunkt kropsvægten. De, der både dieted og udøves oplevet den største succes er, at miste 10.8% af deres starter kropsvægten.

Workout Plan

At tabe et halvt kilo om ugen, du har brug for at forbrænde 500 kalorier mere hver dag end hvad din krop har typisk bruger. Høj intensitet, kraftig aerobe øvelser tendens til at brænde de kalorier, så hvis din læge giver dig godkendelse til at udføre dem, gøre dem til hjørnestenen i din plan. I henhold til Mayoclinic.com en 160-pund person kan brænde mere end 500 kalorier på en time ved at køre, gør high-impact aerobic, arbejder på en trappe løbebånd eller spille basketball, fodbold eller tennis (se Ref 3). Hvis du vejer mere end 160 kilo, du vil brænde flere kalorier.

Din "Kost"

At tabe vægt med motion alene, vil du stadig nødt til at se, hvad du spiser. At gøre en session af intens fysisk aktivitet på en regelmæssig basis, kan øge din appetit, men hvis du ønsker at tabe sig hurtigt, er det vigtigt ikke at øge antallet af kalorier, du spiser. At holde en daglig mad dagbog hjælper med at overvåge dit kalorie indtag, samt planlægning af måltider og snacks i forvejen. For at holde den vægt, du tabe sig på lang sigt, bør du spise nærende mad, du nyder, og prøv aldrig på at sulte dig selv. Du kan dog holde sig til en "almindelig" kost og stadig skære kalorier ved at lave små kontakter, såsom at drikke nonfat mælk i stedet for sødmælk og spise bær og yoghurt til dessert i stedet for cheesecake. Ændringer som disse vil fremskynde dit vægttab uden dramatisk påvirke din appetit.

Overvejelser

Tabe vægt hurtigt med hjælp af intens motion kan arbejde, men det er ofte ikke er holdbar på lang sigt. Som HelpGuide.org påpeger, at mennesker, der tabe sig for hurtigt, kan føle sig syg eller træg, og de vil falde for det meste muskel-og vand vægt i stedet for fedt. Spørg efter din læges anvisninger, der danner et vægttab plan, der vil arbejde for dig, og husk, at der er sundhedsmæssige fordele ved at motionere regelmæssigt, selv om din vægt-tab fremskridt, der sker ikke så hurtigt, som du ønsker.

Om Forfatteren

Carly Schuna er en Wisconsin-baseret professionel skribent, redaktør og kopi editor/korrekturlæser. Hun har arbejdet med hundredvis af stykker af skønlitteratur, faglitteratur, børne-litteratur, har historier og corporate indhold. Hendes viden om mad, madlavning, ernæring og fitness oplysninger kommer fra en Niveau 1-personlig træning-certificering og mange års dybdegående undersøgelse.

ADVERT

Mest populære