Sund Kost >> Sunde Måltider

Hvordan til at Tabe sig ved at Spise to Gange på en Dag og Drikke Protein

Skrevet af Brynne Chandler; Opdateret: 06 December, 2018

Mister vægt kan være en frustrerende prøvelse, men det behøver ikke at være. At erstatte et måltid om dagen med en protein shake kan hjælpe dig med at holde din kalorie tæller ned, mens du gøre sikker på, at du ikke sulter din krop for vigtige næringsstoffer. Planlægning og valg, eller gør slank og sund protein shakes kan hjælpe dig med at nå dit vægt tab mål lidt lettere.

Fakta Om Vægttab

Vægttab er et minefelt for fad kostvaner og forkerte eller forvirrende information, så det er bedst at bare holde sig til det grundlæggende: Tag på færre kalorier, end du forbrænder hver dag, uden at sulte dig selv.

Mål for 1.200 til 1.500 kalorier om dagen for kvinder og 1.500 til 2.000 for mænd, afhængigt af din alder, vægt og aktivitetsniveau. Spis en plante-baseret kost, der indeholder magre proteiner, nødder, bønner, og sunde fedtstoffer såsom olivenolie og essentielle fedtsyrer, der findes i avocado og fisk. Undgå så meget sukker som muligt, og holde sig væk fra forarbejdede fødevarer, især kager, småkager, kiks og chips. Vælg fuldkorn som brune ris, quinoa og faro i stedet for forarbejdet hvidt mel. At erstatte en protein shake efter et måltid om dagen kan hjælpe med at sikre at du får den nødvendige ernæring, og samtidig holde dit kalorie tæller ned.

Hvorfor Du Har Brug For Protein

Protein er afgørende for ethvert aspekt af din krop fungerer, som den skal. Det består af aminosyrer, der kan brydes ned og sat sammen igen i næsten uendelige kombinationer og sammensætninger. Protein, der stammer fra animalske kilder, indeholder et komplet sæt af disse aminosyrer, mens plante-baserede proteiner ikke. Det er grunden til, at vegetarer og veganere er nødt til at være kyndige om de kombinationer af mad. Protein-støtter dine muskler, væv og samtidig medvirke til at opbygge og reparere muskler. Jo mere magert muskelvæv, du har, jo flere kalorier din krop forbrænder, når den er i hvile, hvilket er nyttigt, når du forsøger at tabe sig. Planlæg dine måltider, herunder din shake, således at protein er 20 til 25 procent af din samlede kalorieindtag for dagen.

Hvilket Måltid for at Erstatte

Der er ikke én rigtig måde at gøre dette på, så vælg det måltid, der virker bedst for dig. Hvis morgenen er sådan et hastværk, som du ofte springer morgenmaden, gøre din protein shake natten før, eller køb færdige protein shakes. Sørg for at læse etiketter og finde en, der er 30 til 40 gram protein og ingen eller meget lidt sukker. Vær opmærksom på at natrium tæller lige så godt.

Hvis du generelt snack eller forkæle sig selv med fastfood til frokost, så prøv at erstatte en protein shake for at måltid. Hvis en shake alene synes ikke at fylde nok, tilføje et stykke frugt og en lille håndfuld usaltede nødder. Folk, der kommer hjem fra arbejde meget sent måske finde det nyttigt at erstatte middag med en protein shake. Du måske nødt til at eksperimentere for at finde ud af, hvad der fungerer bedst for dig, og det kan endda være forskellige måltider på forskellige dage – så du skal ikke være bange for at være fleksible.

Bedste Protein Shakes

Hjemmelavet protein shakes giver dig mulighed for at styre fedt og sukker indhold og den samlede kalorier. Du kan gøre det ryster i god tid, og de mange forskellige varianter, er næsten ubegrænsede. Start med enten mælk, sojamælk eller en møtrik mælk, og tilsæt en skefuld af protein pulver. Tilføj et lavt fedtindhold eller fedtfrie yoghurt. En banan tilføjer kalium og naturlig sødme. Hvis du skræl, kvartal og fryse dem forude af tid, de også tilføje tekstur og hjælpe med at holde din shake koldt. En sund scoop af jordnøddesmør og en ringe squirt ahornsirup gøre en rig og tilfredsstillende ryste, men du kan også bruge enhver type frugt og endda tilføje en håndfuld spinat eller grønkål. Hvis du undgår mejeriprodukter, brug frugt, juice eller vand, som din base.

Om Forfatteren

Emmy-nominerede manuskriptforfatter Brynne Chandler er en enlig mor til tre, der deler sin tid mellem professionel forskning og varieret madlavning, fitness og hjem & have virksomheder. En løbe-entusiast, der jævnligt deltager i San Francisco ' s Bay til Breakers køre, Chandler virker som en uafhængig restauratøren, at forberede sunde, nærende måltider for Phoenix-området beboere. Hendes arbejde har optrådt i Houston Chronicle og San Francisco Chronicle, blandt andre steder. Hun er hårdt på arbejde på sin første kogebog, som kombinerer enkle, friske opskrifter med videnskab-baseret urtemedicin.

ADVERT

Mest populære