Sund Kost >> Sunde Måltider

Hvordan til at Tabe sig ved at Skære Snacks

Skrevet af Maia Appleby; Opdateret November 27, 2018

Når de forsøger at tabe i vægt, er folk ofte skåret deres portions størrelser på måltider for at begrænse antallet af kalorier de indtager. Men en kost kan let blive ødelagt af de snacks, som de snige sig imellem disse måltider. For at sikre, at du får de næringsstoffer, din krop har brug for uden at tilføje ekstra kalorier fra snacks, bør du fokusere på at spise fødevarer, der holder dig følelsen fyldigere og mere tilfreds i længere tid.

Bulk Op Med Fiber

En fejl folk ofte begår, når slankekur er at spise mad, der er for lys, hvilket efterlader dem med en følelse sultne, kort efter at have spist. Hvis du får en generøs mængde af fiber med hver måltid, kan du forlænge den tid, før du føler dig sulten igen. En høj-fiber korn til morgenmad, en sandwich med hele korn brød til frokost og hele hvede pasta eller brune ris til aftensmad vil hjælpe dig med at opfylde dette behov uden at tilføje store mængder af ekstra kalorier og fedt, at din kost.

Drikke Vand

Ernæringsafdelingen på Iowa State University, anbefaler de fleste mennesker indtager 10 til 15 8-ounce glas vand om dagen. Fordi vand generelt udgør 20 procent af den mad, i den typiske kost, bør du forsyne din krop med resten, drikker 8 til 13 glas om dagen. Dette hjælper dine organer fungerer optimalt, så kan de metabolisere fedt mere effektivt. Det hjælper dig også med at føle sig fuld, begrænsning af trang til snacks mellem måltiderne. Hvis otte briller lyder overdrevet, huske på, at den standard flaske vand indeholder 16 ounces, så hver flaske tæller som to portioner.

Kalorier og Fedt

Når du skære snacks fra din kost, så sørg for, at dine måltider indeholder komponenter, der vil opretholde du ernæringsmæssigt. Hvert gram protein eller kulhydrat indeholder 4 kalorier, mens hvert gram fedt indeholder 9. For at holde dine måltider lav i kalorier, bør du begrænse mængden af fedt i de enkelte fødevarer og sikre, at du får rigelig mængde af komplekse kulhydrater og protein. Der arbejder sammen, disse to typer af fødevarer vil levere din hjerne med glucose det er nødvendigt at holde dig vågen og den energi dine muskler har brug for at holde dig stærk, og hjælper dig til at forbrænde flere kalorier, før dit næste måltid.

Sparker den Vane Snack

Mellemmåltider, især i Usa, er blevet en hobby for mange mennesker. En vigtig, men vanskelig, ting at gøre, er at ændre din tankegang om at spise. Når du begynder at hungre efter en snack, så spørg dig selv, om du ønsker at spise det, fordi du er sulten, fordi det smager godt, eller fordi du er træt. Folk, der har deres sædvanlige at spise, bare for smag eller for noget at gøre ofte lider af langvarig problemer med vægt og sundhed. Hvis du tror på dig selv som en snack person, vil intet ændre sig. I stedet, så mind dig selv ofte, at du er en sund fødevare person. Med hyppige påmindelser, kan du ændre den måde, du ser dig selv, og dermed den måde, du ser mad.

Sunde Snacks

Skæring snacks er ikke den eneste mulighed for at reducere dit kalorieindtag for at tabe sig. I virkeligheden, skæring snacks kan øge risikoen for, at du bliver så sulten af dit næste måltid, du vil spise for meget. Små portioner af lavt kalorieindhold, fedtfattig mad, såsom frisk frugt, snittede grøntsager, hele korn, kiks eller ris kager mellem måltider kan give dig ekstra brændstof og næringsstoffer, uden at forårsage du til at få ekstra vægt.

Om Forfatteren

Maia Appleby er en NASM-certificeret personlig træner med mere end 15 års erfaring i fitness-branchen. Hendes artikler har været udgivet i en lang række forskellige trykte magasiner og online publikationer, herunder den Gale Encyclopedia of Nursing and Allied Health, New Moon og Netværk Bodybuilding.com.

ADVERT

Mest populære