Sund Kost >> Sunde Måltider

Hvordan til at Tabe Vægt Efter Tung Spise

At bukke under for fristelsen og overindulging i kalorie-tætte fødevarer, er ikke usædvanlige. Efter et slipup, mange dieters føler, at de har fejlet, på grund af en alt-eller-intet holdning, skriver Lyle McDonald i "En Guide til Fleksibel Slankekure." En hændelse af tung spise behøver ikke at afspore dine slankekure indsats, dog.

Holde det Store Billede i Tankerne

I grand ordningen af ting, en lille slip behøver ikke være et stort tilbageskridt, noter diætist Cynthia Sass. Prøv at finde ud af, hvad fik dig til at bryde din kost og har et snyde måltid eller binge og identificere de faktorer, der udløser, så det ikke sker igen. Disse hændelser kan endda være nyttigt, fordi du kan bruge dem som en mulighed for at lære at planlægge din kost bedre, tilføjer Sass.

Ansætte Festen-og-Fast-Principper

En kort periode med faste efter et snyde måltid kunne være til gavn, ifølge personlig træner og ernærings coach John Romaniello. Din tunge måltid var sikkert også høj i kalorier, så du kan modvirke dette med et lille hurtigt. Gå direkte tilbage til din normale kost plan, min også være ubehageligt, på grund af mængden af mad, du lige har spist, så fastende om morgenen efter et snyde måltid kunne bidrage til at afhjælpe dette problem også. I "The Fast Diet" af Dr. Michael Mosley hævder, at små, semiregular faster hjælpe med at kontrollere kroppens vægt, tillade dig at spise mere på nonfasting dage uden skadelige virkning, og vil ikke have nogen negative konsekvenser på lang sigt. Mosley, ikke tyder på en fuld fast -- tværtimod, han avises to dage om ugen ved at spise 500 til 600 kalorier.

Kick Din Cardio

Hvis din tungt måltid var også en high-carb en og indeholdt fødevarer som brød, pasta, kartofler eller junk fødevarer såsom is og pizza, din vægt sandsynligt vil spike pludselig, på grund af en stigning i glykogen-din krop er gemt form af kulhydrat. At der nedbryder dine glykogen butikker og bringe din vægt tilbage til normal, skal du udføre en lille ekstra cardio dag efter at have spist så stærkt, at du anvender dette ekstra glykogen for energi.

Gå Lys

Efter at have spist, især tunge, kalorie-tætte fødevarer, spise små, lette snacks kan føle sig som en velkommen pause. Dagen efter en fest, look at forbruge fødevarer, der er ernæringsmæssigt tætte, men som ikke gør du føler dig alt for fuld. Frisk frugt og grøntsager er et godt valg, som er kulhydrater som fuldkorn kiks eller proteiner såsom dampet fisk.

Om Forfatteren

Mike Samuels begyndte at skrive til hans eget fitness hjemmeside og de lokale publikationer i 2008. Han er uddannet fra Peter Symonds College i STORBRITANNIEN med A-Niveauer i loven, erhvervsliv og idræt, og er en fuldt kvalificeret personlig træner, sports massage terapeut og korrigerende motion specialist med akkrediteringer fra Førende Internationale.

Foto Credits

  • Thinkstock/Stockbyte/Getty Images
ADVERT

Mest populære