Sund Kost >> Kost

Hvordan til at Tabe 70 Kilo Med en Langsom Stofskifte

Skrevet af Jill Corleone, RDN, LD; Opdateret: December 02, 2018

At tabe 70 kilo, er ingen let sag. Men det kan især være svært, hvis du er også beskæftiger sig med en langsom metabolisme. Selvom du måske føler, at de odds er imod dig i at nå dit vægt tab mål, kan du foretage justeringer til din kost og motion plan for at hjælpe med at give dit stofskifte et lille skub til at hjælpe med at droppe pounds. Men først og fremmest, at rådføre sig med din læge for at se, hvis en underliggende medicinsk tilstand, der kan påvirke dit kalorie-brænding magt.

Protein Power Boost

Takket være populariteten af lav-carb diæter, videnskabsfolk undersøger, hvordan en kost med højere i protein hjælper med vægttab. En af de måder, det fungerer på, er ved at øge din metabolisme. I forhold til fedt og kulhydrater, protein forbrænder flest kalorier i løbet af fordøjelsen. Hvis du laver protein fokus for dine måltider, kan det hjælpe at give dit stofskifte et lille forspring. Plus, protein har den ekstra bonus for at forbedre måltid mæthed, så du bliver fuld længere, hvilket er nyttigt for alle, der forsøger at tabe 70 kilo.

Drik den Rigtige Drik

Regelmæssig vand at drikke er grundpillen i mange vægttab planer. Som en kalorie-gratis drikkevarer, det giver mening. Men ud over at hjælpe dig med at spare kalorier, vand kan tilbyde en lille metaboliske boost. At drikke op til 2 kopper vand før hvert måltid har vist sig at bidrage til at fremme vægttab uden ændringer i kosten. Selvom det ikke er helt forstået, hvordan vandet af sig selv øger stofskiftet, det er blevet teoretiseret, at vandet stimulerer dit sympatiske nervesystem – system, der øger pulsen og fordøjelse – hvilket øger termogenese og kalorieindhold brænding.

Flytte Mere

Kom 30 minutter for planlagt motion de fleste af ugens dage er en god måde at forbrænde ekstra kalorier. Men hvis du kæmper for at tabe de 70 kilo, og ønsker at give dit stofskifte et lille løft, se på mulighederne for at være mere aktiv i din hverdag. Prøv For eksempel at stå, som du arbejder på computeren, eller gå på stedet i løbet af reklamer af dit yndlingsprogram. Også, gør det en punkt til altid at tage trapperne, park i den fjerneste ende af parkeringspladsen og tempo, når du taler i telefon. Fidgeting, såsom at trykke på din fod eller ryste deres ben, er også en effektiv og enkel måde at brænde et par ekstra kalorier.

Høj Intensitet Interval Træning

Hvis du er udøver og stadig kæmper for at tabe 70 kilo, du måske ønsker at prøve høj intensitet interval træning eller HIIT. Denne type af motion øger kalorie-brænding med så meget som 15 procent og holder den brændende at gå i op til to timer efter du er færdig. HIIT indebærer skiftevis mellem intense anfald af motion efterfulgt af aktiv hvile med faste intervaller. For eksempel at køre så hurtigt som du kan i 2 minutter efterfulgt af 5 minutters rask gang og gentage, indtil du har været aktiv i 30 minutter eller længere. Som med enhver god øvelse program, som supplement til den aerobe aktiviteter som HIIT, vil du også ønsker at inkludere styrketræning, såsom at løfte vægte eller krop-modstand øvelser. At opbygge muskler kan også hjælpe med at forbedre stofskifte.

Om Forfatteren

Jill Corleone er en registreret diætist og sundhed coach, som har været at skrive og dele hendes kærlighed til mad, ernæring og sundhed med alle, der vil lytte i næsten 20 år. Hendes arbejde har været omtalt på Huffington Post, Diabetes Self-Management og Arbejder Mor.

ADVERT

Mest populære