Sund Kost >> Kost

Hvordan til at Leve et Vegetarisk Yogisk Livsstil

En vegetar yogisk livsstil er en udøvelse af wellness for krop og sind. Yoga øger fitness, reducerer stress, støtte i vægttab, og måske hjælpe med at behandle depression, søvnløshed, smerte og angst. Et godt planlagt vegetarisk kost sænker din risiko for hjerte-kar-sygdomme, diabetes, fedme og endda kræft. Må ikke begynde en vegetarisk yogisk livsstil uforberedt; nærme sig det med en plan om at gøre overgangen er jævn.

Finde en Stil Du Nyde Yoga

At dyrke yoga jævnligt, og gøre det til en livsstil, du skal nyde det. Du har måske hørt om ananda, ansuara, ashtanga, bikram, hatha, jivamukti, vinyasa eller svaroopa yoga. Disse forskellige yogiske praksis, der hver fokuserer på forskellige elementer af åndedræt, meditation, kropsholdning og miljø. Mange stilarter er polariserende, du enten elsker dem eller hader dem. For eksempel, bikram yoga udføres i et varmt og fugtigt rum for 90-minutters sessioner. Indtil du opleve den varme, sved og de udgør, du vil ikke vide, om bikram yoga taler til dig. Den bedste måde at finde en stil af den yoga du nyder, er at eksperimentere. Deltage i undervisning, læse instruktions bøger eller se Dvd ' er, hvad der virker for dig. Finde en eller flere typografier at lindre stress, give din krop eller stimulere dit sind. Undersøgelse og øve dine valgte stil eller stilarter, dagligt.

Vælge de Rigtige Fødevarer

En yogisk vegetarisk kost fokuserer på enkle og sunde fødevarer, der giver din krop de nødvendige næringsstoffer. Ved at fjerne kød fra din kost, vil du fjerne en primær kilde til protein og essentielle aminosyrer. Du skal spise en blanding af proteiner i dine måltider, få dine essentielle aminosyrer-for eksempel sorte bønner, tofu og brune ris. At fjerne kød også mindsker dit indtag af visse næringsstoffer, såsom jern og jod. Brug iodized salt i madlavning for at forhindre en mangel, og at variere dit indtag af bælgfrugter, fuldkorn, bladgrøntsager grønne grøntsager og tørret frugt for at få nok jern. Fødevarer rige på C-vitamin, som bær og citrusfrugter, hjælpe din krop med at optage jern. Både fuldkorn og bælgfrugter kan købes i løs vægt til at spare penge. Holde mejeriprodukter, soja produkter, og en bred vifte af frisk frugt og grønt på hånden. Hvis frisk frugt og grøntsager er for dyrt, skal du vælge frosne sorter.

Vedtage en Tidsplan

At praktisere yoga hver dag-nogle gange flere gange-er et centralt element til at leve et yogisk livsstil. Der er afsat tid i morgen til en kort yoga rutine til at klare dit sind, og gør dig klar til dagen. Tage tid i aften til at jordforbinde dig selv med yoga, hvilket eliminerer dagens stress før sengetid. At deltage i almindelige klasser, er en anden måde at blive forbundet med en yogisk livsstil. Klasser give dig mulighed for at socialisere med personer på en lignende vej. Når du finder en yogisk tidsplan, der virker for dig, stick med det.

Drikke Mere Vand

Vand er en ren energikilde, og det er nødvendigt for hydrering. Staying hydreret forbedrer fleksibilitet, som hjælper med at forhindre skader under yoga praksis. Nogle stilarter af yoga har en dyb forbindelse med vand-og andre advarer mod at drikke det direkte, før praksis. Målet for mindst otte 8-ounce glas vand dagligt for at holde din krop glad og sund.

Overvejelser

Konsultere din læge, før du begynder en vegetarisk kost for at vurdere, hvilke fødevarer, du har brug for til at opfylde dine personlige krav. Som vegetar, er det vigtigt at overveje kosttilskud, såsom en daglig multivitamin, at gøre op for den glemte næringsstoffer. Din læge kan hjælpe dig med at vælge den bedste kosttilskud for din alder, aktivitetsniveau, sundhed og ligestilling.

Om Forfatteren

Serena Stilarter er en Colorado-baseret forfatter, der har specialiseret sig i sundhed, fitness og mad. Taler tre sprog og arbejder på et fjerde, Styles er at forfølge en Bachelor i Lingvistik og forbereder sig på at rejse verden rundt. Når stilen er ikke at skrive, at hun kan blive fundet vandring, madlavning eller at arbejde som en certificeret kostvejleder.

Foto Credits

ADVERT

Mest populære