Sund Kost >> Sunde Måltider

Listen over de Værste Fødevarer til en Bodybuilder

Din kost bestemmer, i det mindste i en del, hvor succesfuld du er som en bodybuilder. Kalorier, protein, kulhydrater og fedt er alle vigtige, men så er de typer af fødevarer, du spiser. Forbruge god kvalitet, næringsstof-tætte fødevarer og opfylde dit kalorie behov, og du er mere tilbøjelige til at opbygge muskler og tabe fedt. Spiser de forkerte fødevarer, dog, og, vil du mangler energi, gå på kompromis din præstation i fitnesscenter og har en hård tid at nå dine mål. Når det kommer til de værste fødevarer for bodybuilding, er der ikke en endelig liste, men der er nogle fødevarer, som du absolut bør undgå.

Sukker

En bred vifte af fødevarer, der indeholder sukker, der spænder fra de naturligt forekommende sukkerarter, du finder i frugt, grøntsager og mejeriprodukter, at fødevarer, der kommer pakket med tilsat sukker. Sidstnævnte, som omfatter donuts, slik og bagværk, er hvad du har brug for til at se ud for. Spise fødevarer med højt indhold af sukker pigge dine niveauer af insulin, som kan føre til fedt gain, noter træner Jim Stoppani på SimplyShredded.com. Det eneste tidspunkt, hvor sukker kan være en fordel er, efter en omgang træning, efter at "De Væsentlige elementer af Sport og Motion Ernæring." I løbet af denne tid, dine muskler er i en kulhydrat-forarmet tilstand, og en hurtig dosis af hurtigtvirkende kulhydrater toppe op dine glykogen niveau og aids muscle recovery. Du skal dog stadig holde sig til de naturlige sukkerarter snarere end tilføjet sorter.

Forarbejdet Kød

Protein er afgørende for bodybuildere som en høj-protein indtag er med til at bevare og opbygge muskelmasse. Kød er en god kilde til protein, men du bør undgå forarbejdet kød på alle omkostninger, rådgiver coach, Charles Poliquin. Pålæg såsom skinke, kalkun og pastrami er fuld af kemikalier og bevaret ved hjælp af nitrater. De har ofte vand og tilsat sukker for at samle dem op og forbedre smag, hvilket gør deres protein procent lavere end fersk kød. Derudover regelmæssig indtagelse af forarbejdet kød har været knyttet til en øget risiko for hjertesygdomme, diabetes og kræft, ifølge Harvard School of Public Health.

Vægtøgning Ryster

At opbygge muskler, du har brug for et overskud af kalorier. Hvis du har en lille appetit, vægtøgning ryster måske synes som en nem og bekvem måde at øge dit indtag, men pas på. Vægtøgning shakes er ofte fyldt med sukker, tilsætningsstoffer og kunstige sødemidler. Snarere end en pre-made ryste, lave dine egne høj-kalorie-shake eller en smoothie bruger mælk eller mandel mælk, protein pulver, frugter, havre, og en møtrik smør til at øge kalorie indhold og tilføje smag.

Overvejelser

Minimer dit forbrug af forarbejdede fødevarer så meget som muligt og fokusere på rene og naturlige fødevarer. Foretage enkle skifter til at undgå usunde fødevarer, såsom precooking kylling bryst hver uge, i stedet for at købe forarbejdet kød på farten. Holde en levering af bodybuilding-venligt snacks i dit skrivebord på arbejdet, i din bil og dit køleskab derhjemme, så du kan undgå trangen til at træffe dårlige valg af fødevarer. Usaltede nødder, hytteost, græsk yoghurt, dåse fisk og tørrede frugter af alle passer regningen og betyde, at du ikke nødt til at henvende sig til fastfood, når sultestrejker.

Om Forfatteren

Mike Samuels begyndte at skrive til hans eget fitness hjemmeside og de lokale publikationer i 2008. Han er uddannet fra Peter Symonds College i STORBRITANNIEN med A-Niveauer i loven, erhvervsliv og idræt, og er en fuldt kvalificeret personlig træner, sports massage terapeut og korrigerende motion specialist med akkrediteringer fra Førende Internationale.

Foto Credits

  • Victor Fraile/Getty Images Sport/Getty Images
ADVERT

Mest populære