Sund Kost >> Ernæring

Liste over Naturlige Appetit-Undertrykke Fødevarer

En af de udfordringer, vægttab, der holder din appetit under kontrol. Visse fødevarer kan hjælpe naturligvis bremse din appetit og hjælpe dig med at kaste pounds. Disse fælles appetit suppressants kan findes i enhver købmand.

Æbler

Æbler giver mæthed og kan hjælpe med at undertrykke din appetit. Ifølge en undersøgelse offentliggjort i 2006 i tidsskriftet "Appetite," spiser et æble, der var fundet til at reducere sult i kvinder. Sult-undertrykkende virkning af æbler kan være på grund af deres høje indhold af opløselige fibre, og pektin, som hjælper dig med at føle sig fuld.

Hot og Sød Peber

Både peber og sød peber, der kan hjælpe med at mindske din appetit. Capsaicin-findes i hot peppers -- og capsiate -- fundet i sød peber -- har både vist sig at undertrykke sult fornemmelser, ifølge en undersøgelse offentliggjort i 2012 i tidsskriftet "Chemical Senses." Forskerne bemærkede, at appetit-undertrykkende virkning var lille, men det med varme og peberfrugter i kosten kan hjælpe med vægtkontrol.

Ingefær

Meget tyder på, at ingefær kan reducere din appetit og øge mæthed. Ifølge en undersøgelse offentliggjort i 2012 i tidsskriftet "Stofskifte," mænd, der forbruges ingefær rapporteret om nedsat sult og større følelse af mæthed i forhold til dem, der ikke er givet ingefær. Baseret på disse resultater, ingefær, kan spille en positiv rolle i vægtkontrol, ifølge undersøgelsens forfattere.

Mørk Chokolade

Hvis du elsker chokolade, nu kan du have endnu en grund til at spise det. I en undersøgelse offentliggjort i 2010 i tidsskriftet "Regulerende Peptider," forholdet mellem appetit og mave-tarm-hormoner, efter at lugte og spise mørk chokolade blev evalueret. Forskerne havde kvinder enten lugt eller spise 30 gram mørk chokolade, der indeholdt 85 procent kakao. Både lugte og spise chokolade blev vist sig at fremkalde appetit undertrykkelse i fagene.

Om Forfatteren

Amber Olson

Baseret i nærheden af Boulder, Colo., Amber Olson har været at skrive sundhed-relaterede artikler siden 2009. Hun har fungeret som en åndedrætsterapeut, motion specialist og yoga-instruktør. Olson har en bachelorgrad inden for sundhed, idræt og fritid fra South Dakota State University og en associeret grad i respiratory care fra Dakota State University.

Foto Credits

bibliografi-ikonet ikonet for annotation tool Citerer denne Artikel
ADVERT

Mest populære