Sund Kost >> Ernæring

Liste af Mineraler i havsalt

Skrevet af Suzanne Fantar; Opdateret November 21, 2018

Havsalt og bordsalt, har de samme grundlæggende ernæringsmæssige værdi, i henhold til MayoClinic.com. Tabel salt kommer fra saltminerne og går gennem omfattende behandling, som fjerner det af mange mineraler. I modsætning, havsalt kommer fra fordampet havvand. Som et resultat, de to typer af salt varierer i deres komponenter, smag og tekstur. De specifikke elementer af havsalt, kan variere lidt afhængigt af det geografiske område af oprindelse, men dets mineralske profil er en stærk markedsføring punkt. Ifølge Vestlige Analyse, Inc., havsalt kan prale af så mange som 75 mineraler og sporstoffer.

Vigtigt Makro-Mineraler

Natrium og klorid er den mest forekommende ioner i havsalt, hvilket svarer til omkring 33 og 50.9% af den samlede mineraler, hhv. De er begge vigtige stoffer, som kroppen har brug for til normal funktion og optagelse af næringsstoffer. Chlorid, der specifikt hjælper med muskel-og nervefunktion. Natrium fungerer også i muskel funktion og hjælper med at regulere dit blod volumen og tryk. Kalium er en anden vigtig makro-mineraler, og som arbejder med chlorid at hjælpe med at regulere syre niveauer i din krop. En kvart tsk Celtic sea salt indeholder 601.25 mg chlorid, 460 mg natrium og 2,7 mg kalium, i henhold til CureZone.com.

Mindre Væsentlige Makro-Mineraler

Calcium og magnesium spille væsentlige roller i flere kemiske reaktioner i din krop. Magnesium, for eksempel, griber ind i produktionen af energi og syntese af RNA og DNA. Kalcium hjælper med at give struktur på dine knogler og tænder, i tillæg til at regulere din hjerterytme og normal muskel-og nervefunktion. Begge er til stede i havsalt på de omtrentlige koncentrationer af 1,5 mg og 5,2 mg / 1/4 tsk, hhv.

Større, Ikke-Vigtige Mineraler

Med omkring 9,7 mg per kvart teskefuld havsalt, svovl, der er den tredje mest almindelige mineral i havsalt, siger Vestlige Analyse, Inc.. selvom det ikke er et vigtigt mineral, svovl spiller en vigtig rolle i dit immunsystem og afgiftning af kroppen. Hver eneste celle i kroppen indeholder det, og det er med til at give struktur til de to aminosyrer. Ifølge forsker Stephanie Seneff, Ph. D., svovl er den ottende mest almindelige element i den menneskelige krop, og det er vigtigt for normale stofskifte og hjerte sundhed.

Sporstoffer

Havsalt kan også indeholde mange sporstoffer. Disse elementer findes i meget små koncentrationer, men at arbejde med andre mineraler for at opretholde en optimal funktion i kroppen. Trace mineraler, du kan finde i havet salt omfatte fosfor, brom, bor, zink, jern, mangan, kobber og silicium. Din krop bruger nogle af disse mineraler, såsom jern og zink, til at lave enzymer, der er involveret i stofskiftet. Selv om fosfor, der typisk forekommer i små mængder i havet salt, det er faktisk en vigtig makro-mineraler. Din krop bruger det som en strukturel komponent af knogler, tænder og cellemembranerne, samt for energi produktion.

Om Forfatteren

Suzanne Fantar har været at skrive online siden 2009 for at få afløb for sin passion for fitness, ernæring og sundhed. Hun nyder at forske og skrive om sundhed, men også tager interesse i familiens problemer, poesi, musik, Kristus, natur og læring. Hun har en bachelor-grad i biologi fra Goucher College og en MBA i healthcare management fra University of Baltimore.

ADVERT

Mest populære