Sund Kost >> Sunde Måltider

Liste af Magert Protein Snacks Og Måltider

Protein betragtes som byggesten i livet. Det er vigtigt for kroppen at hjælpe med at reparere celler og oprette nye. Protein er også støtte i vækst og udvikling. Institute of Medicine anbefaler, at voksne får mindst 0,8 gram protein per kilo kropsvægt per dag. Det svarer til omkring 53 gram protein hver dag i en 145-pound kvindelige. Det er relativt simpelt at dække dit proteinbehov for dagen ved at spise en afbalanceret kost,

Morgenmad

Æg er en glimrende kilde til protein. En ekstra-store æg har 7 gram protein. For at reducere fedt og kolesterol indtag, har to æggehvider med en hel æg til morgenmad. Græsk yoghurt er også høj i protein med omkring 10 til 17 gram protein per portion. Kig efter høje-protein cereal med 8 gram protein eller mere per portion. Tilføj en kop skummetmælk til en anden 8 gram protein.

Frokost

Gøre en tun eller laks salat til frokost bruger almindeligt græsk yoghurt til 20 gram protein per 3 ounce af fisk. Tilsætning af græsk yoghurt er lavere i fedt og kalorier, end mayonnaise og tilføjer 3 til 4 gram protein per kvartal cup. Vælg fuldkorn kiks og fedtfattig ost til frokost for 7 gram protein per ounce af ost. Tage en hel-hvede pita og fylde det med hummus til 5 gram protein per kvartal cup.

Middag

Kogt kalkun bryst og kylling bryst er både for høj i protein og lav på fedt. Spring mørkt kød og hud, der tilføjer ekstra fedt og kalorier. Tre ounce af kogt kylling eller tyrkiet har omkring 26 gram protein. En vegetarret er tofu, der har 7 gram protein pr 3.5-ounce servering. En halv kop af pinto bønner har 8 gram protein. Tilsæt bønner til en grøntsagssuppe eller gøre bean burritos. Vælge magre udskæringer af svinekød eller oksekød for en proteinrig entree.

Snacks

Snack på en halv kop fedtfattig hytteost til 13 gram protein. Få en kop edamame, som er umodne sojabønner, for omkring 17 gram protein. Nødder er rige på protein, men er høj i fedt, så begrænser dit forbrug af nødder, hvis du ser dit fedt indtag. Blend en smoothie med en kop fedtfattig græsk yoghurt, mælk og frugt til en fyldning snack. Beef jerky er en mager snack mulighed med 18 gram protein per 2 ounce servering.

Om Forfatteren

Amanda Hernandez er en registreret diætist, der har en Master of Arts-grad i familie-og forbruger videnskaber med en vægt på diætetik fra Western Michigan University. Hendes arbejde har været omtalt i "Women' s World" og "Kvindernes Dag" magasiner. Hun skriver til nutritionistreviews.com og har været en ernæring, forfatter siden 2010.

Foto Credits

  • Goodshoot/Goodshoot/Getty Images
ADVERT

Mest populære