Sund Kost >> Sunde Måltider

Listen af Sunde Lowfat, Lav Carb Fødevarer

Skrevet af Leigh Wittman; Opdateret December 27, 2018

Når du forsøger at holde sig sund, søg for velsmagende mad, der er både lav i fedt og kulhydrater, kan virke en smule overvældende. Du kan også undre sig over, hvorfor det er vigtigt at kigge efter fødevarer, der er lav i kulhydrater samt fedt. Hvis du har eller er i risiko for at få diabetes, holde dit carb indtag lave er en fantastisk måde at kontrollere dit blod sukker; ifølge "Sundhed" magasin, 90 procent af kulhydrater bliver omdannet til glukose.

Grillet Kylling

Grillet kylling er et godt valg, når du søger et magert kød, der er både lav i fedt og lav i kulhydrater. Det AMERIKANSKE Department of Agriculture, at en 71-gram servering af skinless klar-til-lave mad kyllingebryst har 1.84 gram fedt, 81 kalorier, ingen kulhydrater, 263 milligram af kalium, 15.07 gram protein og kun 82 mg natrium. Du kan årstid din kylling med lidt hvidløg, som har kun 0,93 gram kulhydrater pr teskefuld, ifølge det AMERIKANSKE Department of Agriculture.

Tun

Tun er et optimalt valg, når at holde sig til en kost med lavt fedtindhold og lav-carb fødevarer. Det AMERIKANSKE Department of Agriculture stater, som man kan af drænet hvid tun har ingen kulhydrater, 5.1 gram fedt, 220 kalorier og 40.63 gram protein. Det er vigtigt ikke at gå overbord, når man spiser tun, da det er højt indhold af kviksølv. Ifølge den AMERIKANSKE Food and Drug Administration, en dåse tun gennemsnit omkring 0.350 dele per million af kviksølv. ConsumerReports.org medlemsstaterne FDA kan trække en fisk produktet fra hylderne, der har mere end 1 ppm. Hvis kviksølv niveau er en bekymring for dig, kan det være bedst at vælge en, kan af lys tun, som i henhold til FDA, kun gennemsnit 0.128 ppm.

Fedtfattig Ost

Ost er en lækker tilføjelse til ethvert måltid, men går overbord med det beløb, som du kan besejre formålet med din kost. Når du tilføjer ost til dit måltid, er det bedst at holde med fedtfattig cheddar eller Colby. Ifølge det AMERIKANSKE Department of Agriculture, fedtfattig cheddar eller Colby har kun 48 kalorier, .053 gram kulhydrater og 1.96 gram fedt per portion. En skive er også fyldt med 6.82 gram protein, som vil hjælpe med at holde dig fuld.

Æggehvider

Æg er gode til at holde i dit hus, men hele æg er højere i fedt, kalorier og kulhydrater end æggehvider alene. Ifølge det AMERIKANSKE Department of Agriculture, 1 kop æggehvider har 126 kalorier, 26.49 gram protein, 0.41 gram fedt og 1.77 gram kulhydrater; 1 kop hele æg har 347 kalorier, 30.52 gram protein, 23.11 gram fedt og 1,75 gram kulhydrater. Mens du får lidt mere protein og lidt færre kulhydrater med hele æg, kalorie-og fedtindhold i æggehvider gør dem til det optimale valg.

Om Forfatteren

Leigh Wittman har været at skrive professionelt siden 2007. Hun skriver primært om sundhed, karriere rådgivning, friluftsliv og rejser til forskellige hjemmesider. Wittman er en autoriseret sygeplejerske og studeret sygepleje på Arizona State University.

ADVERT

Mest populære