Sund Kost >> Kost

Listen af Frugter, der er Tilladt på Dr. Godt Kan

Dr. Peter H. Gott er skaberen af Dr. Godt Kan, som også kaldes Mel, Sukker Kost. Som navnet antyder, den kan ikke tillade, at fødevarer, der indeholder mel eller sukker. Sukker kan være en vanskelig opgave, men fordi mange fødevarer, herunder frugt indeholder naturligt sukker, men er faktisk ganske nærende. Så mens du vil ikke være i stand til at spise slik, kager og sodavand, kan du spise flere portioner frugt hver dag.

Røde og Orange Frugter

Næsten alle frugter er tilladt på Dr. Gott Kost, fordi der i deres frisk form, frugt indeholder ikke tilsat sukker eller mel. Skive et rødt æble og nyde det dyppet i sukker-gratis, almindelig, fedtfattig yoghurt piskes med ingen-sukker-tilføjet peanut eller mandel smør. Skære en appelsin i både og drys stykkerne med kanel til en nærende dessert. Har en skål med skiver af jordbær eller udstenede kirsebær til en lækker snack. Mango, abrikoser, melon, vandmelon, hindbær, ferskner og nektariner er yderligere frugter tilladt på Dr. Gott Kost.

Gule Frugter

En banan er blandt de mest billige og let tilgængelige frugt på hylderne i supermarkederne, og det er også godkendt på Dr. Gott Kost. Spise en banan almindeligt eller skær den i halve på langs, drys med kanel og muskatnød og broil det for et til to minutter, som en sund dessert. Har en servering af længdeenhed ananas brød med usødet kokosnød som en anden velsmagende, og sukker-fri, behandle. Gyldne æbler, golden kiwier og citroner er yderligere gule frugter til at overveje i din Dr. Godt Kan spise plan.

Grønne Frugter

En Granny Smith æble eller en håndfuld grønne druer, der er både uden-sukker-tilføjet måder at spise frugt, ifølge Dr. Gott ' s anbefalinger. Tilføj en skiver kiwi til at usødet havregryn eller hak kiwi i mundrette stykker og spise det klart. En servering af honningdug bidder, gør også en nærende side parabol eller snack. Selvom normalt betragtes som en grøntsag, avocadoer er faktisk frugter, og de er godkendt på Dr. Godt Kan, så godt. Limes er en anden grøn frugt, du kan overveje.

Blå og Lilla Frugter

Blåbær er en af de kun naturligt blå fødevarer på planeten, og de kan være en del af din kost plan hvis du er efter Dr. Gott Kost. Har en håndfuld bær til en snack, eller hak dem og spredte stykker over et stykke grillet kylling. Brombær er en anden bær, der er godkendt på Dr. Gott Kost. Lilla druer, blommer og figner er yderligere frugter tilladt på Dr. Gott Kost. Du kan også spise svesker og rosiner, så længe du vælger usødet sorter, der ikke indeholder tilsat sukker.

Om Forfatteren

Sara Ipatenco har lært at skrive, sundhed og ernæring. Hun begyndte at skrive i 2007 og har været offentliggjort i Undervisningen Tolerance magasin. Ipatenco har en bachelorgrad og en kandidatgrad i uddannelse, begge fra University of Denver.

Foto Credits

  • Ablestock.com/AbleStock.com/Getty Images
ADVERT

Mest populære