Sund Kost >> Ernæring

Liste over Fødevarer, Som Kan Gøre en Person Rolig & Søvnig

Hvis du føler som om du aldrig er blevet blød, så prøv at slappe af. Forskning er ved at blive gjort daglige at identificere, hvilke fødevarer og hvilke egenskaber i de fødevarer, der bidrager til ro og søvnighed. At holde en aktiv tidsplan og spise en velafbalanceret kost, for mest effektivt at støtte et sundt søvnmønster. Når du er på udkig efter en beroligende søvndyssende snack, der er flere at vælge imellem.

Komplekse Kulhydrater

Komplekse kulhydrater har en beroligende indflydelse på kroppen. De øger serotonin i kroppen, der fremmer ro følelser. Bælgfrugter, brune ris og fuldkorn er blot et par eksempler på komplekse kulhydrater mad kilder. Grøntsager, der giver komplekse kulhydrater omfatter asparges, turnip greens, spinat, majs, løg, agurker, artiskokker og blomkål. Ifølge Dr. Walter Willett fra Harvard School of Public Health, se for højt fiberindhold og et lavt niveau på det glykæmiske indeks, når de beslutter hvilke kulhydrater til at forbruge.

Tryptophan

Tale omkring Thanksgiving bordet kan have dig til at tro, at tyrkiet lægger dig til at sove på grund af dens rige indhold af tryptophan. Men der er mange andre, sundere og rigere kilder til tryptofan. Få de højeste niveauer af tryptophan ved indtagelse af tofu, sojabønner, sesamfrø. Hvedemel og usødet bagning chokolade indeholder også det. Simon Unge, Ph. D., forskning psykolog ved McGill University, sagde, "Psykologi i Dag", at indtagelse af tryptofan, der kan reducere irritabilitet og aggression samt øge serotonin-niveauet. Det indirekte producerer søvnig følelser.

Mandler

Som Jacob Teitelbaum, M. D. fortalte "Woman' s Day," mandler er en god kilde til magnesium, der fremmer både muskel afslapning og søvn. Da mandler er også et højt proteinindhold, de bidrage til at fremme en stabil blodsukker mellem måltiderne. Nyd mandel smør, mandel mælk, eller rå mandler.

Frugter

Forkæl dig selv i kirsebær, der er stenfrugter, der er rige på næringsstoffer. Tærte kirsebær er bedst, når du har brug for hjælp til at komme i ro og søvnig. Forskere fra to universiteter, University of Rochester og University of Pennsylvania, fandt, at kirsebær øge niveauet af melatonin i kroppen. Melatonin hjælper med at sparke søvnløshed til kantstenen. Appelsiner, bær, bananer og ferskner er også gode valg for beroligende ned og hvile.

Mørk Chokolade

Mørk chokolade kan sænke din krops generelle niveau af adrenalin og noradrenalin. Da adrenalin og noradrenalin kan skabe følelser af angst og nervøsitet, ifølge Michael Lara, M. D., i "stof til Eftertanke: Hvordan Næringsstoffer Påvirker Hjernen," mørk chokolade hjælper med at producere en mere beroligende virkning. Mørk chokolade indeholder flavonoider, som er antioxidant forbindelser, der også kan hjælpe med at sænke dit blodtryk, som rapporteret af "The Chicago Tribune." Da chokolade er en favorit forkælelse af mange mennesker, denne nyhed er tilbøjelige til at være beroligende i sig selv.

Om Forfatteren

Robin Raven blev første gang udgivet i 1998. Hun har bidraget til, at aviser, blade, tidsskrifter og online publikationer, herunder "Malibu Times", "Handle'ionLine" for Venner af Dyr, USA i Dag, Rejse-Tips og de officielle Melissa Gilbert hjemmeside. Raven har specialiseret sig i rejser, sundhed, skønhed, kultur, vegansk ernæring, joyful living, kunst og underholdning. Hun har en Bachelor of Fine Arts i at skrive.

Foto Credits

ADVERT

Mest populære