Sund Kost >> Sunde Måltider

Liste af Drikkevarer i den HCG Diet

Skrevet af Rowena Portch; Opdateret 07 December, 2018

Human chorionic gonadotropin -- hCG -- er et hormon, der produceres af en del af det befrugtede æg efter undfangelsen. HCG kost, som blev udviklet af Dr. Albert T. W. Simeons i 1954, blev først beskrevet i hans bog, "Pounds og Inches." Den HCG diet består af to faser, hvoraf den første varede i over en to dages periode. Den anden fase starter på dag tre og fortsætter i op til 40 dage, alt afhængigt af hvor meget du har brug for at tabe.

Phase One

I fase et af HCG diæt, opfordres du til at spise og drikke så meget som du overhovedet kan, herunder enhver drik efter eget valg. Husk dog, at du helt skal holde op med at drikke drikkevarer såsom sodavand og aromatiserede drikkevarer på starten af dag tre, så kan du ønsker at vænne dig selv fra disse typer af drikkevarer i løbet af fase et.

Fase To

I fase to af HCG diæt, som begynder på dag tre, du er tilladt at have citron saft, te, kaffe og mindst en gallon vand hver dag. Du kan også bruge foreslået opskrifter til blandet drikkevarer at gøre måltid udskiftninger, hvis du vælger. Den idé, er dog at holde sig under 500 kalorier om dagen i 40 dage, så vær forsigtig, når du forbereder dem blandet drikkevarer. De kalorier, du tilføje op hurtigt.

Citronsaft

Under alle faser af HCG kost, du er tilladt at have saften af en hel citron, når det indtages i løbet af en 24-timers periode. Du kan tilføje saft af dette citron til drikkevarer eller fødevarer som en smagsforstærker. Citroner har en basisk virkning på din krop, hvilket også kan føre til andre sundhedsmæssige fordele at understøtte vægttab, så vær generøs med dette privilegium. Brug citronsaft drysses over en salat som et alternativ til højt kalorieindhold dressinger.

Te

Te har været genstand for mange undersøgelser og har vist sig at hjælpe med at fremme vægttab og modvirke kræft, hjertesygdomme og diabetes, ifølge forskere ved Harvard University 's Women' s Health Watch. Te indeholder også antimikrobielle egenskaber. Efter Dr. Simeon ' s oprindelige plan, at du får lov til at have alle typer af te.

Og

Kaffe er tilladt på HCG kost, forudsat at du drikker det sort og søder med stevia eller sukkersøde. Du er tilladt at have op til 1 spiseskefuld mælk om dagen samt, hvis det ønskes. Den oprindelige HCG kost planen angiver ikke nogen bestemt type kaffe.

Vand

Du opfordres til at drikke minimum 1 liter mineralsk eller filtreret, klorfrit vand hver dag på diæt. Vand er nødvendigt for din krop til at transportere brændt fedt og giftstoffer ud af kroppen, så du skal ikke spare på dette trin.

Om Forfatteren

Rowena har været i naturlig medicin område, der siden 2008 og har en certificering i både ernæring og alternativ medicin. Hun og hendes mage, Gregg, der ejes en naturlig medicinsk kontor for fire år, hvor hun har praktiseret. Hun nyder vilde fouragering, at gøre lægemidler fra planter, og salver fra urter og olier. I hendes udtalelse, der ikke er en plante, der findes, som ikke kan give en vis form for medicin.

ADVERT

Mest populære