Sund Kost >> Kost

Liste af 1800 ADA Kost for Diabetikere

Skrevet af Larissa Gedney; Opdateret 12 December 2018

Overvægt sætter dig i risiko for at udvikle hjerte-karsygdomme samt Type 2 diabetes. Heldigvis miste 20 procent af din samlede kropsvægt kan have en umiddelbar positiv effekt på din sundhed. Faste og fad kostvaner kan være farlig og ofte svært at opretholde, mens meget lavt kalorieindhold kost for 800 kalorier per dag kræver en læges tilsyn. At spise en velafbalanceret kost af 1800 kalorier pr dag giver dig alle de næringsstoffer, du har brug for og samtidig giver dig mulighed for at føle sig tilfreds, når du droppe de ekstra pounds.

Morgenmad

Spise morgenmad er et vigtigt første skridt i at spise sundt i løbet af dagen. For en person på en diabetisk kost 1.800 kalorier, morgenmad bør omfatte tre kilder til kulhydrater, eller om 45 gram; ét kød eller kød erstatning; og ét fedt. En prøve morgenmad kan bestå af en 1-ounce æggehvide omelet med svampe og grøn peber, to skiver af hvede toast med en spiseskefuld af trans-fedt-fri margarine og en kop skummetmælk. For dem, der foretrækker en kold morgenmad, prøve 6 ounces almindeligt, fedtfattig yoghurt toppet med en kop friske blåbær og en ounce af mandler.

Frokost

Planlægning frem til frokost kan hjælpe folk, der er på farten i løbet af dagen eller har travlt med at arbejde tidsplaner sikre, at de spiser et sundt måltid. Frokost bør bestå af fire portioner af kulhydrater, eller omkring 60 gram, to kød udvekslinger, to grøntsager og to fedtstoffer. For eksempel, en grillet ost sandwich tilberedt på hele hvede brød, 1 1/4 kopper længdeenhed vandmelon og et glas skummetmælk gøre for en mættende og sund frokost. Parre det med en lille side salat med fedtfattig dressing til at runde måltidet. En anden mulighed er en halv kop af kylling salat med skiver af tomater, salat og andre grøntsager efter eget valg, pakket i en hel-hvede pita lomme, og parret med 10 bagt kartoffel chips og et lille æble.

Middag

Afrunde dagen med en afbalanceret middag bestående, igen, af fire portioner kulhydrat, to portioner grøntsager, to fedtstoffer og tre kød udvekslinger. Bagt laks giver en sund dosis af omega-3 fedtsyrer; en 3-ounce del sammen med to-tredjedele af en kop vilde ris, en kop dampede grønne bønner, en kop skummetmælk og en halv kop usødet æblemos til dessert gør det til en fyldig og diabetic-venligt middag mulighed. Vegetarer kan nyde 1 ½ kopper meatless chili lavet med kidneybønner og sauterede grøntsager skovles over en lille bagt kartoffel med en side af dampet broccoli.

Snacks

Ideel snacks til diabetikere på en 1.800-kalorie kost består af en kombination af en portion hver af protein og kulhydrat. Et eksempel kan omfatte en spiseskefuld jordnøddesmør eller anden nøddesmør fordelt på tre pladser af graham crackers. Eller prøv en halv kop fedtfattig hytteost med en halv kop af ferskner fra dåse i egen saft. Du kan også gøre en trail mix med små kringle drejninger, rosiner og mandler. En portionsstørrelse ville være omkring en tredjedel af en kop. Hele dagen, vand og andre kalorie-fri drikkevarer kan indtages som fri fødevarer, der er fødevarer, der kan spises uden bekymring for dem, der påvirker blodsukkerniveauet.

Om Forfatteren

Larissa Gedney begyndte at skrive professionelt i 2006. Hun har været offentliggjort i Dagens Diætist magasin og flere lokale aviser og faglige publikationer. Gedney er en registreret diætist, der har modtaget sin " bachelor of science grad i ernæring/diætetik fra Simmons College i Boston, og hendes master of science grad i ernæring fra Rosalind Franklin Universitet.

ADVERT

Mest populære