Sund Kost >> Ernæring

Begrænsninger på Kulhydrater, Salt & Sukker

Vælger de forkerte typer kulhydrater og spise for meget salt og sukker kan have en negativ indvirkning på dit helbred -- og alligevel, kulhydrater, salt og sukker, der danner grundlaget for mange Amerikanske kost. At skære ned på raffinerede kulhydrater og sukker spiller en rolle i at vende type 2 diabetes, hjertesygdomme, fedme og højt blodtryk, ifølge Los Angeles Times." Begrænse dit saltindtag også hjælper med at reducere blodtryk og din risiko for hjertesygdomme. I virkeligheden, den American Heart Association bemærker, at hvis Amerikanerne skære deres gennemsnitlige natrium indtag til det halve, ville der være omkring 26 procent nedgang i tilfælde af højt blodtryk, samt en $26 milliarder fald i udgifterne på sundhedsområdet.

Kulhydrater

Kulhydrater udviklet en dårlig rap i begyndelsen af 2000'erne med en genopblussen af den lave carb kost; men, kulhydrater bør størstedelen af dit kalorieindtag. Den nuværende anbefaling hedder det, at 45 til 65 procent af dine kalorier skal komme fra kulhydrater. Hvis du er på en standard 2,000 kalorie diæt, dette betyder, at spise 225 325 gram kulhydrater om dagen. Kulhydrater deles op i to typer: komplekse og simple; førstnævnte udgør størstedelen af dit kulhydratindtag.

Salt og Natrium

Selv om udtrykket "salt" og "natrium" bruges ofte i flæng, men de er ikke de samme ting. Natrium er et enkelt element, mens salt er et stof, der indeholder 40 procent natrium og 60 procent chlorid. De fleste af natrium, vi spiser, er i form af salt. Mens vores krop har brug for nogle natrium til at fungere korrekt, for meget kan øge blodtrykket og øge din risiko for hjertesygdomme og slagtilfælde. Den øvre grænse for natrium, eller det maksimale beløb, du bør indtage på en dag, er 2,300 milligram. Dette svarer til omkring 1,5 tsk salt.

Sukker

Sukker, en form for kulhydrat, giver ingen næringsstoffer, men masser af kalorier. Spise en masse af tilsat sukker ikke gør noget mere end at fremme vægtøgning og ondt dit helbred. American Heart Association anbefaler, at kvinder begrænser tilsat sukker indtag til 6 tsk, eller omkring 100 kalorier, og mænd grænse tilsat sukker til 9 tsk, eller omkring 150 kalorier dagligt. Tilsat sukker refererer til alle typer af sødestoffer, herunder hvidt sukker, brunt sukker, honning, ahornsirup og melasse.

Begrænsning Af Disse Næringsstoffer

Kulhydrater bør danne grundlaget for din kost, men alle kulhydrater er ikke skabt lige. Vælg næringsstof-tætte komplekse kulhydrater som bønner, frugter, grøntsager, hele korn og fedtfattige mejeriprodukter over raffinerede kulhydrater som hvidt brød og hvid pasta, desserter og sukkerholdige drikkevarer.

For optimal sundhed, så prøv at holde dine natrium indtag ned omkring 1.500 mg, 1 teskefuld salt. Reducere natrium indtag ved at spise friske, hele fødevarer over forarbejdet, frosne eller på dåse fødevarer, når det er muligt. Smag de fødevarer, du lave mad med natrium-fri krydderier og friske krydderurter.

Reducere sukkerindtaget ved at skære tilsat sødestoffer ud af din kost. Læs ernæring etiketter og undgå fødevarer der indeholder sukker, mod begyndelsen af ingredienslisten. Sukker kan være anført som maltose, sakkarose, laktose, fruktose, high fructose corn syrup, majs sødemiddel og frugt juice koncentrat.

Om Forfatteren

Lindsay Boyers har en Bachelor of Science i ernæring fra Framingham State College og et certifikat i holistisk ernæring fra American College of Healthcare Sciences. Hun er også en licens æstetiker med avanceret undervisning i hudpleje og makeup. Hun har planer om at fortsætte med sin uddannelse, færdiggøre en master-uddannelsen i ernæring og, i sidste ende, blive en registreret diætist.

Foto Credits

  • Stockbyte/Stockbyte/Getty Images
ADVERT

Mest populære