Sund Kost >> Sunde Måltider

Citrongræs & Graviditet

Skrevet af Sara Ipatenco; Opdateret 12 December 2018

De fødevarer, du putter i din mund altid sagen, men i løbet af din graviditet kost er endnu mere vigtigt. De næringsstoffer, du indtager direkte til fordel for din voksende lille én og fremme normal udvikling. På samme tid, hvad du spiser, kan også have en negativ effekt på dit ufødte barn, og der er visse urter og kosttilskud, som er off-limit, indtil du leverer -- citrongræs er en af disse. Altid tale med din fødselslæge om, hvad der er sikkert og hvad der ikke er, som du opretter din sunde graviditet kost.

Citrongræs Under Graviditet

Du bør ikke bruge citrongræs under graviditeten, i henhold til Drugs.com. Denne erklæring gælder for citrongræs i koncentreret form, som hvad der er i citrongræs te eller kosttilskud. Citrongræs olie bør også undgås under graviditet. Hertil kommer, at der er en forskel mellem citron og citrongræs, og citron olie betragtes som sikkert for gravide kvinder, i henhold til den Internationale Sammenslutning af Professionelle Aromaterapeuterne.

Eating Citrongræs

Citrongræs i fødevarer, såsom små mængder i mange Thailandske opskrifter, kan være sikkert for dig, men. Medicinske doser er dem, der potentielt udgør en fare, i henhold til Dr. Joel Evans, en bestyrelse certificeret fødselslæge/gynækolog og grundlægger og direktør for Center for Women ' s Health, og Robin Aronson, tidligere redaktør-in-chief af Parents.com og forfatterne af "Hele Graviditeten Håndbog." Det er altid en god idé, men for at spørge din læge, før at indføre nye fødevarer i din graviditet kost.

Potentielle Fysiske Problemer

Citrongræs, naturlægemidler eller olie form, der er farligt i løbet af graviditeten, fordi det indeholder to stoffer, citral og myrcene, der har vist sig at forårsage fosterskader, i henhold til Memorial Sloan Kettering Cancer Center. Selvom disse undersøgelser blev udført med rotter, de beviser, der er overbevisende nok til at gøre den urt off-grænser for gravide kvinder. Citrongræs ekstrakter kan også have anti-mitotiske og apoptotic handlinger, hvilket betyder, at de kan ødelægge celler. Fordi ufødte babyer gennemgå en hurtig cellevækst, dette betyder, at citrongræs har potentialet til at forstyrre denne proces.

Overvejelser Om Sikkerhed

Et andet problem med citrongræs olier, kosttilskud og naturlægemidler er, at de ikke er reguleret af den AMERIKANSKE Food and Drug Administration vejen medicin. Det samme gælder for citrongræs te, hvilket heller ikke er reguleret af FDA. Læs ingrediens etiketter på nogen urtete, og altid spørge din fødselslæge, som teer er sikkert under graviditet. Yderligere, mange urter, olier og kosttilskud, herunder citrongræs, ikke har været grundigt undersøgt hos gravide befolkninger. Af denne grund, er det bedst at fejle på siden af forsigtighed og springe citrongræs, mens du er gravid.

Om Forfatteren

Sara Ipatenco har lært at skrive, sundhed og ernæring. Hun begyndte at skrive i 2007 og har været offentliggjort i Undervisningen Tolerance magasin. Ipatenco har en bachelorgrad og en kandidatgrad i uddannelse, begge fra University of Denver.

ADVERT

Mest populære