Sund Kost >> Sunde Måltider

Der fører en Vegetarisk Livsstil

Der fører en vegetarisk livsstil indebærer følgende en plante-baseret kost. Der er et udvalg af vegetariske livsstil til at vælge fra, den strengeste, der undgår at bruge nogen dyr eller animalske produkter testes. Dette kaldes også en "cruelty-free" livsstil, og er kendt som veganisme. Opmærksomhed på den enkelte indholdet af retter er også vigtigt, som en række af tilsyneladende vegetariske fødevarer indeholder ikke-vegetariske råvarer.

Vegetarisk Kost

Hvis du er stærkt imod husdyravl, kan du vælge veganisme og udelukker animalske produkter og biprodukter. Hvis din motivation er en blanding af ernæringsmæssige og etiske, kan du vælge det mere almindelige lacto-ovo kost, som mejeriprodukter og æg, er acceptable; lacto, hvor du spiser mælkeprodukter, men ingen æg; eller ovo, som indeholder æg, men ingen mælkeprodukter.

Ikke-Vegetariske Ingredienser

Efter en vegetarisk kost kræver meget opmærksom på de ingredienser, der anvendes i fødevarer. De fleste supper i dagligvarebutikker og restauranter, der er off-grænser for vegetarer, da de typisk er udarbejdet med ikke-vegetarisk suppe lagre. Brugen af fisk, olier er almindeligt i vegetabilske-baserede Øst Asiatiske retter. Gelatine og glycerin er typisk afledt af ikke-vegetariske kilder, og er almindelige i slik, småkager, skumfiduser, sød likør og sodavand. Hvis din kost indeholder ost, bør du være omhyggelig med at undgå oste indeholder bedrifter med animalsk osteløbe. På grund af den omsiggribende og mangfoldighed af ikke-vegetariske ingredienser, efter at en vegetarisk kost er en læreproces.

Kosttilskud

Afhængigt af din kost, kosttilskud kan være afgørende for at sikre din sunde overgangen til en vegetarisk livsstil. Vigtige næringsstoffer, der kan være mangler fra din kost omfatter strygejern, omega-3 fedtsyrer og D-vitaminer, og B-12. Vær omhyggelig med at undgå omega fedtsyre-berigede fødevarer eller kosttilskud, der bruger fiskeolie såsom omega-rige orange juice, margariner og yoghurt. Fiskeolier er også brugt i fødevarer, der er beriget med D-vitamin-3, såsom orange juice og nogle mejeri alternativer. For en vegetarisk kilde til D-vitamin, ser for plante-afledte D-vitamin-2 på listen over ingredienser. Nogle kosttilskud og medicin kommer i form af gel kapsler, som typisk indeholder ikke-vegetariske gelatine. Hvis du er i tvivl om et tillæg eller medicin, rådføre sig med din biopat eller apotek for at få vegetariske retter.

Vegansk Bekymringer

Mange kosmetik, toiletartikler og mundhygiejne produkter er testet på dyr, eller som indeholder animalske bestanddele, såsom glycerin og animalske fedtstoffer. Prøv at undgå læder og ruskind, som er almindelige inden for tøj, accessories, sko og sportsudstyr. Du bør også være opmærksom på den type klæbemiddel, som anvendes i fodtøj og tilbehør, som brugen af ikke-vegetariske lim, som er fælles. Svarende til vedtagelse af et vegetarisk kost, bør du behandle fører en rent vegetarisk livsstil som en gradvis proces.

Om Forfatteren

Matthew Lee har været at skrive professionelt siden 2007. Tidligere og aktuelle forskningsprojekter, der har undersøgt effekten af en diagnose af brystkræft på livsstil og mental sundhed og overholdelse af livsstil-baseret (dvs ernæring og motion) og medicinsk behandling behandling programmer. Han har en Master of Arts i psykologi fra Carleton University og arbejder mod sin doktorgrad i sundhedspsykologi.

Foto Credits

ADVERT

Mest populære