Sund Kost >> Sunde Måltider

Dovne piges Guide til Vægttab

Skrevet af Alyssa Clement; Opdateret juli 20, 2017

Hvis du taber dig gradvist --- 1 til 2 pounds per uge-du er mere tilbøjelige til at holde det ud, end hvis du prøver at tabe det hurtigere, noter Centers for Disease Control og forebyggelse. Yderligere, reducere din vægt med kun 5 procent kan gavne dit blodtryk, blodsukker og kolesterol i blodet. At starte et vægt tab program, der kan virke overvældende i starten, men engang en doven pige, der kan se dem pounds smelte væk -- og holde sig væk-ved simpelthen ved at bytte fødevarer, indstilling af realistiske mål, at komme ind i en rille i korte træningspas og få nok søvn.

At starte et Vægt Tab Program

Når du først starter ud på din vægt-tab program, holde styr på alt, hvad du spiser og drikker, til klart at afgøre, dine spisevaner. Start en fødevare tidsskrift, skal du bruge en smart phone app, eller tilmelde dig en gratis vægttab hjemmeside ligesom USDA ' s SuperTracker. Når du erkender, dårlige vaner, såsom at spise for hurtigt, springe måltider og spise, når du ikke er sulten, så kan du begynde at ændre dem. I virkeligheden, SuperTracker vil endda vise dig hvordan meget at spise, hjælpe dig med at sætte mål og holde styr på din mad og fysisk aktivitet.

Drikke Mere Vand

Valg af vand i stedet for sukkerholdige drikkevarer, kan lide juice og sodavand, er en let ændring, du kan gøre for at fremme vægttab. En 20-ounce sodavand indeholder 240 kalorier. Drikke vand i stedet for sodavand vil skære ned på kalorier til at hjælpe dig med at styre din vægt. Vand er den bedste måde til at fugte din krop og fylde op med alle væsker tabt gennem vejrtrækning, svedtendens, og fjernelse af affald. Otte kopper vand om dagen er et godt estimat for, hvad du skal drikke til at genopfylde dine væske behov, men aktive mennesker, og dem, der lever i varme klimaer kan have brug for mere.

Indarbejde Motion

Motion øger din puls til at brænde kalorier, men det er ikke altid let at starte en øvelse regime, når du er lidt af en doven pige, der elsker hende sofaen tid. Start med 10 minutters gåture gennem hele din dag. Øvelse med venner eller familie -- og gør noget, du nyder, som gentagne øvelse kan virke kedeligt og eventuelt gøre du mister interessen. Også små ændringer, såsom at tage trappen i stedet for elevator, parkering længere væk fra butikken, og gør gøremål i stedet for at se TV, vil bidrage til at gøre dem ekstra pounds til at forsvinde.

Forøg Din Energi

Hvis du bare ikke har energi til at få din krop i bevægelse, kan holde i tankerne, at få syv til ni timers søvn hver nat kan øge dit energi niveau. Yderligere, når du er træt, de hormoner, der styrer din appetit ikke fungerer ordentligt, hvilket kan føre til overspisning. Også, med alt for lidt søvn, du er mere tilbøjelige til at bevæge sig i slowmotion, hvilket betyder, at du vil brænde færre kalorier i løbet af dagen, end hvis du har en hoppe i dit skridt. Derudover, så prøv at spise små måltider og snacks hele dagen i stedet for få store måltider, så din hjerne har en stabil forsyning af energi og næringsstoffer. Du kan også øge dit energi niveau ved at træne mere og drikkevand.

Om Forfatteren

Alyssa Clement holder Bachelor ' s grader i psykologi og ernæring. Hun har afsluttet klinisk ernæring praktikophold i langtidspleje og akut pleje sammen med mad og fællesskab ernærings-og praktikophold. Hendes forskning omfatter kosttilskud, vægttab, motion og idræt ernæring.

Foto Credits

  • Stockbyte/Stockbyte/Getty Images
ADVERT

Mest populære