Sund Kost >> Kost

Lactobacillus & Genetablering Af Normale Flora

I en verden af gode og dårlige bakterier, de fleste stammer af Lactobacillus anses for at være blandt de gode fyre. Disse arter af mælkesyrebakterier gøre deres hjem for det meste i menneskers fordøjelsessystem og urinveje systemer. De kan også findes i nogle gærede fødevarer såsom yoghurt. Flere medlemmer af Lactobacillus familie fremmes som probiotika, og gavnlige bakterier, som hjælper normalisere niveauet af mikrobielle flora i tarmkanalen. Videnskabelige undersøgelser synes at sikkerhedskopiere disse krav.

Hvad Er Den Normale Flora?

Mens din indre væv, såsom blod og muskler, der normalt forbliver fri for mikroorganismer, en bred vifte af mikrobielle liv colonizes din krops overflade væv, såsom hud og slimhinder. Den blanding af mikrober, der findes på et bestemt websted i din anatomi er generelt omtalt af lægfolk som normale flora, selv om bacteriologists foretrækker at kalde dem oprindelige microbiota, ifølge Todar ' s Online Lærebog i Bakteriologi. Uanset hvad du kalder dem, er disse kolonisatorer består primært af bakterier, men også omfatte en begrænset mængde af andre mikroorganismer som svampe. Den normale flora i det menneskelige tarmsystem fremmer sund fordøjelse og modvirker vækst af patogener, som omfatter sygdom, der forårsager mikrober såsom salmonella. En række faktorer, herunder tunge forbrug af alkohol, sygdom, faste og antibiotika, kan forstyrre den fine balance, der er normale flora.

Japansk Undersøgelse

Til at øve nogen virkning på tarmfloraen, probiotiske organismer, såsom stammer af Lactobacillus, skal overleve fordøjelsesprocessen er tilstrækkeligt til at nå tyktarmen i levedygtig form. Et team af Japanske forskere, der arbejder med repræsentanter fra Nestle ' s forskergruppe i forhold overlevelsesevne en særlig stamme af Lactobacillus isoleret af Nestle med flere andre probiotiske mikroorganismer. Denne proprietær Nestle probiotiske, Lactobacillus johnsonii La1, er brugt i en fermenteret mælk at drikke og andre produkter, der markedsføres af Nestlé. Forskere udsat probiotiske til både in vitro og in vivo-forsøg mod mavesyre, galdesyre og simuleret mave-tarmkanalen betingelser. Forskere rapporteret i "British Journal of Nutrition", at levedygtige mængder af Lactobacillus johnsonii blev fundet i forsøgspersoner, der var blevet fodret med fermenteret mælk produkt, der indeholder probiotiske Lactobacillus stamme.

Probiotiske Effekter Undersøgt

For bedre at forstå de fordele, hvis nogen, af den daglige indtagelse af probiotiske, spanske forskere har studeret en gruppe af raske voksne, der har fået daglige doser af Lactobacillus salivarius CECT5713, der blev isoleret fra modermælken. Fyrre raske voksne blev opdelt i to grupper, hvoraf den ene modtog den probiotiske i kapsel form, mens andre fik en placebo. Ved afslutningen af fire-ugers-undersøgelsen, de forsøgspersoner, der fik den probiotiske viste en forbedring i hyppigheden af afføring og en øget fækal Mælkesyrebakterier tæller. Rapportering deres resultater i juni 2010-udgaven af "Anaerobe," forskere bemærkes, at daglig indtagelse af probiotiske også styrket den immunforsvar af forsøgspersoner.

Kan Hjælpe Med At Bekæmpe Fedme

For at se, om vedligeholdelse af normal tarmflora kan reducere risikoen for fedme, Caroline Karlsson, en fødevare hygiejne forsker ved Sveriges Lund Universitet, gennemført en dyr undersøgelse. Laboratorie-rotter, der blev givet en bestemt Lactobacillus stamme -- Lactobacillus plantarum HEAL19 -- fra deres tid i livmoderen op til voksenalderen sat på betydeligt mindre på i vægt end rotter, der ikke fik den probiotiske. Karlsson rapporterede, at rotter, der modtager den probiotiske havde et rigere og bedre blanding af de mikroorganismer, der forekommer naturligt i tarmkanalen. Yderligere forsøg, rapporterede Karlsson, viste, at normal tarmflora, der fremmes af daglige doser af Lactobacillus stamme, bidraget til at holde betændelse-forårsager bakterier i skak.

Om Forfatteren

Don Amerman har tilbragt hele sin professionelle karriere i det redaktionelle område. I mange år var han redaktør og skribent for Journal of Commerce. Siden 1996 har han været freelance fuld tid, på at skrive for et stort antal af trykte og online-udgivere, herunder Gale Group, Charles Scribner ' s Sons, Greenwood Publishing, Rock Hill Værker og andre.

ADVERT

Mest populære