Sund Kost >> Sunde Måltider

Typer af Passende Slankekure for at Tabe sig

Når det kommer til vægt, alle ønsker at tabe det nemt og hurtigt. Men hvis en kost, der lyder for godt til at være sandt, det sandsynligvis er. Mens der er ingen en enkelt kost, der passer til alle, du kan overholde visse retningslinjer for at hjælpe dig tabe sig og holde det ud. En korrekt vægt-tab kost er en, der hjælper dig med at tabe sig langsomt, lærer du, hvordan man spiser rigtigt og tilpasser sig nemt til din generelle livsstil.

Kender Dine Kalorier

For at tabe sig, skal du spise færre kalorier, end du forbrænder. Et pund af fedt indeholder omkring 3.500 kalorier. For at tabe 1 kilo fedt om ugen, du har brug for til at skabe et dagligt underskud på 500 kalorier. Før du starter dit vægttab plan, at holde en syv-dages mad dagbog og beregne antallet af kalorier, du indtager på en dag. Derefter trækker 500 kalorier fra din gennemsnitlige kalorieindtag til at vide, hvor mange kalorier du skal spise for at tabe sig. For eksempel, hvis du i gennemsnit omkring 2.100 kalorier om dagen, du har brug for at reducere dit daglige kalorieindtag til 1600 kalorier for at tabe 1 kilo om ugen. At tabe sig langsomt, ikke mere end 2 pounds en uge, med en fornuftig reduktion i kalorier og en stigning i motion, hjælper dig med at tabe fedt og ikke muskler.

At spise Alle de Fødevarer Grupper

Et sundt vægttab kost plan bør omfatte alle grupper af fødevarer -- korn, frugt, grøntsager, protein fødevarer og mejeriprodukter. At tillade dig selv at spise en bred vifte af forskellige fødevarer, der kan hjælpe til at undgå følelsen af afsavn, der er forbundet med mange kostvaner, der ofte fører dig at gå væk fra dem og genvinde din tabte vægt. Plus, at spise fødevarer fra alle fødevaregrupper sikrer, at din krop får alle de næringsstoffer, den har brug for et godt helbred.

Holde Sig Væk Fra Sult

Du kan være at spise færre kalorier, men du ikke behøver at føle sig sulten, hvis du spiser de rigtige fødevarer. Fødevarer med højt i fiber, såsom frugt, grøntsager, fuldkorn, og bønner, er sult-tilfredsstillende, fordi de tager længere tid at fordøje. Derudover, frugt og grøntsager, samt bouillon-baserede supper, betragtes som lav-energi-tæt fødevarer, hvilket betyder, at de er lav i kalorier i forhold til deres portionsstørrelse. Folk har en tendens til at spise den samme mængde mad hver dag, uanset kalorie indhold, ifølge Centers for Disease Control og Forebyggelse. At spise mere lav-energi-tæt fødevarer, der hjælper dig med at holde låg på kalorier, mens du styrer sult.

Tips Fra Vægt-Tab Vindere

National Weight Control Registry er en forskergruppe, der holder mere end 10.000 mennesker, der med stor succes har tabt sig og holdt det ud for mere end et år. Registreringsdatabasen opdagede, at vægttab vindere foretage lignende ændringer i deres kost. De har tendens til at følge et lavt kalorieindhold, fedtfattig kost og spiser morgenmad hver dag. Ud over at foretage ændringer i deres kost, indskrive deltagere også træne i gennemsnit en time dagligt, oftest ved at gå.

Om Forfatteren

Jill Corleone er en registreret diætist og sundhed coach, som har været at skrive og holde foredrag om kost og sundhed i mere end 15 år. Hendes arbejde har været omtalt på Huffington Post, Diabetes Self-Management og i bogen "Noninvasive Mekanisk Ventilation," redigeret af John R. Bach, M. D. Corleone har en Bachelor of Science i ernæring.

Foto Credits

  • Antal Oppenheim/Photodisc/Getty Images
ADVERT

Mest populære