Sund Kost >> Sunde Måltider

Former for Løg til at Spise Rå

Skrevet af Amy Deemer; Opdateret November 21, 2018

Mens du sandsynligvis at forbruge løg kogt mere ofte end ikke, rå løg fortjener en plads i din kost også. En rå, mellemstore løg indeholder 60 kalorier, 1 gram protein, 200 milligram af kalium og 11,9 mg vitamin C. De er også rige på vitaminer B-6, B-1 og folat. Spiser 1/2 kop rå løg dagligt hjælper med til at øge din gode kolesterol niveauer og fremme et godt hjerte-kar-sundhed.

Røde Løg

Den røde løg har en mild, sød smag og en sprød konsistens, der gør det til et ideelt løg til at spise rå. Rødløg er mellemstore til store i størrelse, har en dyb, rødlig lilla hud og indeholder ringe af hvidt kød med en antydning af lilla i kanten. Brug snittede eller hakkede rå rødløg at tilføje et strejf af farve, sprøde konsistens og sød løg smag til grøntsager, salater, kylling eller tun salat og veggie kabobs. Selv om den røde løg er ofte serveres rå, den er også lækker når grillet eller let sauteret.

Vidalia Løg

Den subtile løg smag af Vidalia gør det til en alsidig løg, der er lækker når serveres rå. Vidalia løg har en lys gul eller solbrændt hud og en hvid indvendig kød. Vidalias er perfekt til at bruge rå i kastet salater, når stærkere løg kan overmande de andre grøntsager. Bruge skiver af rå Vidalia løg til at give burgere og sandwich i en sød, zesty eksplosion af smag. Nedkøling Vidalia løg øger deres sødme og giver dem en endnu bedre smag, når de spises rå.

Hvid Løg

Den hvide løg anvendes til at erstatte en gul løg, når en sødere, mere mild smag ønskes. Hvid løg er rundt eller globe-formet og har en sprød, fast konsistens, en hvid ydre hud og et rent hvidt kød. Dice raw hvid løg og bruge dem på tacos, frisk salsa og som en topping til hotdogs. Skiver af hvidt løg tilføje en sød, ren løg smag til burgere, sandwich og grøntsager salater.

Forårsløg

Forårsløg er unge, grøntsager, også kendt som grønne løg, salat, løg eller forårsløg. Foråret løg har lange, slanke, grønne rør-formede blade og en lille bunden, der er ikke forvandlet til en fuldvoksen løg og pære. Bunden af løget er enten hvid, grøn, gul eller lilla i farven. Forårsløg kan være skåret i tern og serveres rå i salater, burgere og sandwich. De kan også bruges som en smagfuld pynt på toppen af kød, supper og andre grøntsager.

ADVERT

Mest populære