Sund Kost >> Sunde Måltider

Hvilke Typer af Kød, Gør fastfood-Steder Bruger i Deres Burgere?

Skrevet af Heather Burdo; Opdateret: 06 December, 2018

Der har altid været rygter om fast-food-virksomheder – fra folk, idet det antages, restauranter, der serverer hestekød at hvisker om kødet er falske, det er svært at vide hvad man skal tro. Men fakta bevise, at du er sikker at spise bekvem fødevarer i moderation.

Antibiotika i Kød

En ting, der er sandt om fast-food mad er, at for de fleste kæder, det er ikke kommet uden antibiotika. Ifølge ny rapport kvaliteter, KFC modtaget en "F" - klasse i 2016 for dens tunge anvendelse af antibiotika – men i 2017 kæden har modtaget en "B-" for at forpligte sig til fase nogle antibiotika ud af sin kylling levering ved udgangen af 2018.

Metro, Taco Bell og Chik-fil-En fortjent Bs og Cs. McDonald ' s fik en C+ for andet år i træk. McDonald ' s, sagde, at det ville slå ned på unødvendig brug af antibiotika, men ikke fremlægge en tidslinje og sagde, at det ville opdatere sine fremskridt i 2018.

McDonald ' s Rygter i Søgelyset

For år, mennesker spredt rygter om, at McDonald ' s oksekød, der var lavet med "pink slime." Rygtet spredes hurtigt, og McDonald ' s har arbejdet med at kaste lys på emnet efter salget styrtdykkede. Hvad folk kaldte pink slime var faktisk magert oksekød afpuds behandlet med ammonium hydroxid, der har skabt den lyserøde hue, og blev brugt til at dræbe off bakterier. Stoffet blev fjernet fra kæden er oksekød i 2012.

McDonald ' s krav til brug på hjemmemarkedet rejst oksekød, og det også importerer en lille procentdel af 100 procent oksekød fra leverandører i New Zealand og Australien til at supplere AMERIKANSKE køb. Oksekød er jorden, formet til bøffer og flash-frosne. Flash frysning burgere sikrer, at smag og kvalitet er optimal, når de er kogt i restauranter.

McDonald ' s kan ikke garantere, at alle oksekød er græs fodret. Det gør dog nævnes, at nogle kvæg bruge tid på græsning, før de bliver færdige på korn. Alle landbrug praksis vil variere. Men de fleste af kvæg i Usa, at dette fast-food restaurant bruger for oksekød er græs fodret til den første del af deres liv. Når kvæg indtaste feedlots som de bliver ældre, de er givet en afbalanceret kost af mineral-blandinger, græs og korn.

Er Taco Oksekød Rigtigt Kød?

McDonald ' s var ikke den eneste under brand i de seneste år for falske kød. Taco Bell også var nødt til at forsvare sig selv, og det afsløres, at dens opskrift indeholder 88 procent af oksekød med de øvrige 12 procent af sin underskrift opskrift ingredienser. Taco Bell siger, at det bruger det samme kød, du kan finde i din købmand – FDA inspiceret, 100 procent fast premium-oksekød. De øvrige indholdsstoffer er fortykningsmidler og krydderier.

Vær Opmærksom På, Om Forbruget

Selv om mange af de fast-food rygter om, var kun rygter, er det stadig vigtigt, at du ikke forkæle dig selv med denne type mad regelmæssigt. Ifølge British Medical Journal, en 10 procent stigning i ultra-forarbejdede fødevarer i en persons kost kan føre til, at 12 procent stigning af kræft. De typer af ultra-forarbejdede fødevarer, som de refererer til at komme fra fast-food kæder: kylling nuggets, forarbejdet kød, sodavand, masse-produceret brød og kager.

Spiser fastfood nogle gange er normalt ikke skadeligt. Det er okay at give den gas fra tid til tid, men opretholde en afbalanceret og nærende kost det meste af tiden er af afgørende betydning for et godt helbred.

Om Forfatteren

Heather er en tekstforfatter og indhold strateg, der har specialiseret sig i sundhedssektoren. Hun har optrådt i det Gluten-Gratis magasin og har arbejdet med flere læger, tandlæger og kiropraktorer.

ADVERT

Mest populære